Ν' αγιάσεις Παππά μου ν' αγιάσεις

0



Ο Νίκος Παππάς, πρόσωπο της εβδομάδας, δήλωσε ότι στον ανασχηματισμό δεν θα ήθελε να αλλάξει υπουργείο. Είμαστε μαζί του. Θα κάνουμε το παν για να μείνει υπουργός Επικρατείας και να έχει τον έλεγχο των Μέσων Ενημέρωσης. Λίγους μήνες ακόμη βάστα Νίκο και θα πέσει η κυβέρνηση με αυτά που κάνεις.

Μέσα σε λίγες ημέρες έχει καταφέρει το ακατόρθωτο. Έχει στρέψει το σύνολο του τύπου και των καναλιών εναντίον της κυβέρνησης. Πριν από τον διαγωνισμό του ασκούσε κριτική ο Σκάι, προσεκτική όπως πάντα ήταν η Καθημερινή. Από εκεί κι έπειτα όλες οι μεγάλες εφημερίδες και τα κανάλια «ξεσκόνιζαν» το παλτό του Αλέξη, πριν ελαχίστων στιγμών που είχε το Mega, ουσιαστικά ο Πρετεντέρης που έχει και προσωπικά μαζί τους.

Ο Αντένα χωρίς καμιά σοβαρή αντιπολιτευτική διάθεση, ο Alpha... βοηθούσε το Μαξίμου, όπως είπε και ο Κοντομηνάς. Το Star, μόνο... Στο Κόκκινο δεν είχε ονομαστεί. Όσο για τις εφημερίδες; Πλην των εφημερίδων του ΔΟΛ, κι αυτές τώρα τελευταία, όλες ήταν μια χαρά απέναντι στην κυβέρνηση. Εδώ είχε καταστραφεί ο τόπος και για τα media έφταιγε... ο Βαρουφάκης. Ο Τσίπρας και η υπόλοιπη παρέα στο απυρόβλητο.

Κάτι ο φόβος γιατί δεν ήξεραν με ποιους παλαβούς είχαν να κάνουν, κάτι οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, κάτι τα μυστικά δείπνα νταβατζήδων της ενημέρωσης με Τσίπρα και Παππά και όλα κυλούσαν ρολόι. Για σκεφτείτε τι πολιτικά νούμερα πέρασαν από κανάλια και εφημερίδες κι έγιναν φίρμες παρά τις μπούρδες που έλεγαν...

Και ξαφνικά... ο Νίκος ο Θεός (μιας και είναι και Παππάς) έκανε το θαύμα του. Τι στα κάγκελα βγήκε ο Κοντομηνάς και ο Βερύκιος βρίζει από το πρωί ως το βράδυ. Στο Φάληρο «γλεντάνε» με τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ ακόμη και στο ημίκλειστο Mega τους τσακίζουν όπου του βρουν. Και ο Αντένα άρχισε κι αυτός τα... τσάμικα γιατί είναι πολλά τα λεφτά Νίκο.

Στον Star και τον όμιλο Real ανακάλυψαν μόλις προχθές ότι διαλύεται η χώρα, ότι η αριστερά μπορεί κι αυτή να είναι διαπλεκόμενη, ότι παίζονται παιχνίδια που ούτε μπορούμε να φανταστούμε. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα που λέει και ο λαός, έστω κι αν οι καναλάρχες και οι εκδότες το κάνουν για προσωπικό όφελος.

Η ουσία είναι ότι το σύνολο των μέσων ενημέρωσης (πλην κάποιων που... τις τελευταίες ώρες ξημεροβραδιάζονται στο Μαξίμου αν και πολύ... διαπλεκόμενοι και βαρόνοι) εξαπολύει επίθεση κατά της κυβέρνησης. Και θα την τελειώσει, αυτό είναι σίγουρο. Όχι γιατί έχουν δίκιο τα κανάλια. Αλλά γιατί επιτέλους βλέπει ο κόσμος ποια είναι η κατάσταση της χώρας. Βλέπει την καθημερινότητα, τα προβλήματα κι όχι αν ο Τσίπρας και η Περιστέρα είναι νέοι και ωραίοι.

Κι αυτό το καλό μας το έκανε ο Νίκος Παππάς. Ν' αγιάσεις Παππά μου ν' αγιάσεις. Ούτε βαλτός να ήσουν για να ρίξεις την κυβέρνηση.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν' αγιάσεις Παππά μου ν' αγιάσεις"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator