Επιχείρηση διάσπασης της ΝΔ... μετά λαχταριστών μακαρονάδων

0



Διαβάζουμε την εξής είδηση στις παραπολιτικές στήλες: «Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είναι γνωστό ότι είναι καλοφαγάς. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα για ακόμα μία φορά, όχι σε κάποιο σπίτι φίλου του ή σε εξοχικό κέντρο της περιφέρειας, αλλά εν πλω.

Στο ταξίδι του γυρισμού από τα Δωδεκάνησα, όπου συνταξίδευε με το ζεύγος Βαληνάκη, ο πρώην πρωθυπουργός δείπνησε τρώγοντας μία χορταστική μακαρονάδα. Μετά το φαγητό, μάλιστα, απόλαυσε και τρεις παγωμένες μπύρες για να ολοκληρώσει το δείπνο του πριν πάει να ξεκουραστεί στην καμπίνα του».

Να τονίσουμε ότι δεν πρόκειται για τις πρώτες διακοπές του προέδρου το φετινό καλοκαίρι. Ούτε βεβαίως είχε ανάγκη χαλάρωσης ο πρώην πρωθυπουργός από μια περίοδο γεμάτη στρες. Έχει να κυβερνήσει 8 χρόνια, έχει να πάρει αποφάσεις άλλα τόσα, στη Βουλή επί 8 χρόνια δε μίλησε ποτέ, μόνο σήκωνε το χέρι για να ψηφίσει τα μνημόνια που επιβλήθηκαν με βάση τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Εκείνα που η κυβέρνηση, με τη βοήθεια των καραμανλικών, έκανε σημαία προκαλώντας σοβαρό πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία.

Η τεράστια κωλοτούμπα της κυβέρνησης, που ζήτησε συγγνώμη στη λογική «λέμε καμιά μακακία να περνά η ώρα», έγινε δια του κακόμοιρου Χουλιαράκη που δεν αμφισβήτησε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και ουσιαστικά έκλεισε πολιτικά το θέμα Γεωργίου. Εκκρεμεί βεβαίως η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης αλλά ούτε μία στο εκατομμύριο δεν πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις. Εκτός κι αν η ελεγχόμενη από την κυβέρνηση δικαιοσύνη ανοίξει ξανά το θέμα για να διαλύσει τη ΝΔ. Όχι με ευθύνη της ηγεσίας αλλά με ευθύνη κάποιων που κατά δήλωσή τους είναι «καραμανλικοί» και θέλουν σώνει και καλά να πιούμε το νερό της λήθης.

Η οπισθοχώρηση της κυβέρνησης στην υπόθεση, αλλά και η κοινή λογική που δεν αποδέχεται θεωρίες συνωμοσίας και ανοησίες για το ποιοι φταίνε που ήρθε η κρίση, δείχνουν πόσο λάθος έχουν κάνει οι «δεξιοί» που ηθελημένα ή άθελα μπήκαν κάτω από τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ. Που προσδέθηκαν στο άρμα του Τσίπρα και του Παππά οι οποίοι έστησαν την υπόθεση Γεωργίου μόνο και μόνο για να διαλύσουν τη ΝΔ. Αυτοί οι οποίοι δεν βλέπουν τίποτε περισσότερο από την προσωπική τους επιβίωση, ακόμη κι αν κάνουν ζημιά στην παράταξη.

Κι αυτοί που βλέπουν στη ΝΔ μόνο τον Μητσοτάκη, τα λάθη που κάνει ή τις αδυναμίες που έχει. Αντί να δουν πως θα ενισχύσουν ένα ευρύτερο πατριωτικό, κεντροδεξιό μέτωπο που θα διώξει τη χολέρα που μας κυβερνά, συμμαχούν με το διάβολο. Κι αυτό δεν θα τους το συγχωρήσει η ιστορία.

Όπως και τον Καραμανλή που αφήνει να παίζονται παιχνίδια στις πλάτες του. Συγγνώμη, λοιπόν, αν του χαλάμε τις παρατεταμένες διακοπές και χορταστικές μακαρονάδες που απολαμβάνει, και καλά κάνει δηλαδή. Αλλά εδώ παίζεται το μέλλον της χώρας και δεν πρέπει να αφήσουμε να χαθεί ούτε μια ημέρα, ούτε να οδηγούμε τα πράγματα στο διχασμό. Αλλιώς, κάποιοι θα τρώνε μακαρονάδες και κάποιοι άλλοι δεν θα έχουν να φάνε ούτε ψωμί.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επιχείρηση διάσπασης της ΝΔ... μετά λαχταριστών μακαρονάδων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator