Για την Ελλάδα πρόκειται όχι για καμιά σοβαρή χώρα !

0


Είναι χαρακτηριστικό ότι κανένας (μα κανένας) απ' όσα κόμματα και πρόσωπα σκούζουν για την έρευνα στα γραφεία της κυρίας Νικολοπούλου - Στουρνάρα δεν μπαίνει στον κόπο να θυμηθεί την υπόθεση των εκατομμυρίων ευρώ που διοχετεύτηκαν μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ στην εταιρεία της, με τρόπο που ερευνά η Δικαιοσύνη - η οποία θα έχει (ας ελπίσουμε) τον τελευταίο λόγο.

Πχ για το πως το ΚΕΕΛΠΝΟ χρηματοδότησε καμπάνια για τον καρκίνο, λες και πρόκειται για λοιμώδες νόσημα (αυτό είναι το αντικείμενο του).
Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα ο έμμεσα εμπλεκόμενος σύζυγος δεν υπήρχε περίπτωση να διοριστεί (επαναλαμβάνω: να διοριστεί, από τον τότε πρωθυπουργό) σε κορυφαίες κυβερνητικές και θεσμικές θέσεις πριν ξεκαθαρίσει νομικά η υπόθεση.
Θα μου πείτε - και πολύ σωστά - ότι πρόκειται για την Ελλάδα και όχι για κάποια χώρα με στοιχειωδώς αξιοπρεπή πολιτικό και νομικό πολιτισμό.
Οπότε... πάσο.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 18, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Για την Ελλάδα πρόκειται όχι για καμιά σοβαρή χώρα !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator