"Η κυβέρνηση είναι εδώ" - Μήνυμα Δέδε για τα έργα "θωράκισης" - Ποιους κάλεσε να προσγειωθούν στον ρεαλισμό…

0



Στο ζήτημα των υποδομών που αφορούν την θωράκιση των πληγησών από τις πλημμύρες περιοχών όπως
αυτή της Καλαμάτας εστίασε σε παρέμβασή του στην τηλεόραση BEST ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες. Ο κ. Δέδες και αφού έχουν προηγηθεί συναντήσεις και συσκέψεις για τα θέματα αυτά, αναφέρθηκε στον σχεδιασμό που υπάρχει αλλά και στην εκπεφρασμένη πρόθεση της Κυβέρνησης να ανταποκριθεί -παρά τα πιεσμένα οικονομικά- σε όλα εκείνα που απαιτούνται για την υλοποίηση έργων ουσίας και όχι βιτρίνας.

Ο κ. Δέδες σημείωσε μιλώντας στο BESTότι η κυβέρνηση έχει πλήρη γνώση της κατάστασης και είναι παρούσα ετοιμάζοντας ήδη σχέδιο αντιμετώπισης και θωράκισης περιοχών, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει υπάρξει ακόμα οριστική κατάληξη για τα έργα που θα συμπεριληφθούν στο άμεσο πακέτο παρεμβάσεων (χθες ο κ. Νίκας πήγε να οικειοποιηθεί την προσπάθεια για ένταξη έργων από την κυβέρνηση, όπως στο siteτου Δήμου ανέφερε ότι εντάσσονται), ενώ έστειλε και μήνυμα σχετικά με την ιεράρχηση των έργων καλώντας όσους τα… επιλέγουν και τα… προωθούν προς την τελική έγκριση να προσγειωθούν στον ρεαλισμό και στην πραγματικότητα και τις ανάγκες του τόπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών υπογράμμισε ότι οι παρεμβάσεις συνδέονται και με τα οικονομικά της χώρας, ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει σε προτεραιότητα από καιρό και πριν τις πρόσφατες καταστροφές έργα αντιμετώπισης και πρόληψης φυσικών καταστροφών, υπενθυμίζοντας τα έργα που βρίσκονται σε φάση δημοπράτησης στον Πάμισο και σε τμήμα της περιοχής Νέδοντα - Νοσοκομείου στην Καλαμάτα.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Η κυβέρνηση είναι εδώ" - Μήνυμα Δέδε για τα έργα "θωράκισης" - Ποιους κάλεσε να προσγειωθούν στον ρεαλισμό…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator