Επίθεση Σπίρτζη στα κανάλια της παραπληροφόρησης:: «Η αλήθεια να λέγεται. Η μονταζιέρα επέστρεψε από την Καλαμάτα»

0



Την απόγνωση των κατοίκων που επλήγησαν από τη θεομηνία του τελευταίου 24ωρου εκμεταλλεύτηκαν τα γνωστά κανάλια «της αλήθειας να λέγεται» που δίνουν την ύστατη μάχη για την επιβίωσή τους.

Παρότι οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών υποδέχτηκαν στην πλειοψηφία τους με ανακούφιση το κυβερνητικό κλιμάκιο στην Καλαμάτα, το οποίο έθεσε άμεσα σε εφαρμογή σχέδιο αντιμετώπισης των προβλημάτων που προκλήθηκαν από την πρωτοφανή νεροποντή και ανακοίνωσε μέτρα για την αποκατάσταση των ιδιωτικών περιουσιών και των δημόσιων υποδομών, ορισμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί, δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα...

Και όχι μόνο: Οι πληγέντες κάτοικοι της Καλαμάτας έλεγαν και ξανάλεγαν σε όλους τους τόνους, ότι μόνο το κυβερνητικό κλιμάκιο τους επισκέφθηκε, άκουσε και κατέγραψε τις ανάγκες τους. Ταυτόχρονα, ήταν έκδηλη, η δυσαρέσκειά τους για την πλήρη απουσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η οποία έχει την κύρια αρμοδιότητα.

Στα κανάλια όμως «της αλήθειας να λέγεται», οι εικόνες αυτές, εξαφανίστηκαν.

Αντίθετα, έθεσαν σε πλήρη λειτουργία τη γνωστή μονταζιέρα. Απομόνωσαν το δέντρο από το δάσος, παραποιώντας την αλήθεια: Παρουσίασαν ένα μεμονωμένο περιστατικό, όπου κάτοικοι, εκδήλωναν την εύλογη οργή και αγανάκτηση τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις δύσκολες ώρες που ζουν.

Στη συνέχεια, με ψέματα και μισές αλήθειες, η μονταζιέρα της παραπληροφόρησης πήρε μπρός. Τα φρένα της δεοντολογίας, της ενημέρωσης και της αλήθειας έσπασαν: «Οργή των κατοίκων της Καλαμάτας για Σπίρτζη- Τόσκα», ο ψεύτικός τίτλος του ρεπορτάζ. Ένα μεμονωμένο και παραποιημένο περιστατικό έγινε η μεγάλη εικόνα της επίσκεψης του κυβερνητικού κλιμακίου στην ευρύτερη περιοχή.

Δεν ορρωδούν προ ουδενός!

Για «ντεκόρ» έβαλαν τις αντιδράσεις απόγνωσης των πολιτών, που είδαν να χάνονται ανθρώπινες ζωές και να καταστρέφονται οι περιουσίες της από τα ορμητικά νερά της νεροποντής.

Των πολιτών, που τα αφεντικά της ενημέρωσης, τόσα χρόνια τους ξεζούμιζαν, σε αγαστή συνεργασία με το κατεστημένο του παλαιοκομματισμού. Δηλαδή όλων αυτών, που έχουν την κύρια ευθύνη, τόσο για την εγκατάλειψη και την κακοδιαχείριση των έργων, που ενέτειναν τις συνέπειες της πρωτοφανούς κακοκαιρίας, όσο και για την καταιγίδα της προπαγάνδας και της ψεύτικης ενημέρωσης.

Και επειδή η αλήθεια πρέπει να λέγεται, ενημερώνουμε, ότι τα ψέματα τελείωσαν...

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΜΕΔΙ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επίθεση Σπίρτζη στα κανάλια της παραπληροφόρησης:: «Η αλήθεια να λέγεται. Η μονταζιέρα επέστρεψε από την Καλαμάτα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator