Στην Κόρινθο ορθώνουν ανάστημα: «Στα σχολεία μας και προσευχή θα κάνουμε και τον Εθνικό Ύμνο θα λέμε»

0Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Άσσος μέσω του προέδρου του στο Υπουργείο. Σε ένα λόγο που καταχειροκροτήθηκε ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Άσσος στην Κόρινθο, έστειλε το μήνυμα πως το σχολείο θα ξεκινά με προσευχή κάθε μέρα και θα συνεχιστούν οι σχολικές παρελάσεις κάτι που έγινε αποδεκτό με έντονο χειροκρότημα από τους γονείς…...

© www.elkosmos.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 14, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην Κόρινθο ορθώνουν ανάστημα: «Στα σχολεία μας και προσευχή θα κάνουμε και τον Εθνικό Ύμνο θα λέμε»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator