Το μυστικό ραντεβού δύο καναλαρχών στο Κολωνάκι

0Στο γραφείο μεγαλοδικηγόρου στο Κολωνάκι ένα ωραίο μεσημέρι, λίγες ημέρες πριν, και προτού οι υποψήφιοι καναλάρχες «μαντρωθούν» στο σπίτι του Big Brother Νίκου Παππά, εμφανίζονται «φουσκωτοί» και ακολουθούν δύο πολύ γνώριμες φιγούρες.

Είναι δύο από τους ενδιαφερόμενους για να πάρουν τηλεοπτικό κανάλι οι οποίοι εισέρχονται στο δικηγορικό γραφείο για άγνωστη αιτία.

Όμως, κάποιοι τους βλέπουν και μαζί το Antinews. Ίσως να μην έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι δύο υποψήφιοι καναλάρχες βρίσκονται μαζί στον ίδιο χώρο, όσο το γεγονός ότι πρόκειται για εχθρούς που μισούνται θανάσιμα. Σκοτώνονται καθημερινά, κι όμως, βρέθηκαν στον ίδιο χώρο. Απ' ότι μάθαμε ο ένας από αυτούς ζήτησε λεφτά από τον άλλο αλλά στο τέλος δεν τα βρήκαν. Κι έφυγαν ήσυχα, χωρίς να πλακωθούν στο ξύλο.

Θα πρέπει να πούμε ότι το «μυστικό ραντεβού» των καναλαρχών στο Κολωνάκι θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια «συμμαχία – βόμβα» αν δεν ήταν ανυπέρβλητα άλλα εμπόδια.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 06, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το μυστικό ραντεβού δύο καναλαρχών στο Κολωνάκι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator