Παρουσίαση του βιβλίου «Ναπολέων Ζέρβας και το Έπος της Εθνικής Αντιστάσεως του ΕΔΕΣ-ΕΟΕΑ» στον Σύνδεσμο Μαχητών και Φίλων της «Χ»

0Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 στις 7 μ.μ. ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Μαχητών και Φίλων της Εθνικής Αντιστασιακής Οργανώσεως «Χ» σας προσκαλεί στα γραφεία του (Πανεπιστημίου 64, 6ος όροφος) σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Πελασγός» διοργανώνουν εκδήλωση-βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου του ιστορικού συγγραφέα Ιωάννη Αθανασόπουλου, το οποίο κυκλοφόρησε με τίτλο «Ναπολέων Ζέρβας και το Έπος της Εθνικής Αντιστάσεως του ΕΔΕΣ–ΕΟΕΑ». Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά. Σας περιμένουμε όλους.

Ο πρόεδρος Ιωάννης Γιαννάκενας
Η γενική γραμματέας Θωμαΐς Παριανού
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 21, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παρουσίαση του βιβλίου «Ναπολέων Ζέρβας και το Έπος της Εθνικής Αντιστάσεως του ΕΔΕΣ-ΕΟΕΑ» στον Σύνδεσμο Μαχητών και Φίλων της «Χ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator