ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πρόσκληση ημερίδας Τουρισμού Σ.Ε.Γ.Ε.Σ.

0Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Κορινθίας και το Σ.Ε.Γ.Ε.Σ. Ν. Κορινθίας (Σωματείο Επαγγελματιών Γαστρονομίας Εστίασης & Συμποσίου), σε συνεργασία με το τμήμα Τουριστικών σπουδών του ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ και το δίκτυο τουρισμού Experience Corinthia διοργανώνουν εκδήλωση, με θέμα:

“ Ξεκινώντας… με τον Τουρισμό”
αποσκοπώντας αυτή να αποτελέσει αφετηρία για την διαμόρφωση στρατηγικής ανάπτυξης του τουρισμού στον Νομό Κορινθίας.

Παρασκευή 30/09/2016, στις 6.30μμ
στον 1ο όροφο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κορίνθου
(Δαμασκηνού & Ερμού, Κόρινθος)

Είσοδος: ελεύθερη

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ και ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ νομού ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (Σ. Ε. Γ. Ε. Σ.) (Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων ΠΟΕΣΕ) ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ 25 τ.κ. 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ / ΕΛΛΑΣ A.Φ.M. 999050280 Δ.Ο.Υ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ Τηλ. επικ. 27410 -74940 ΦAX 27410- 74940 Κιν. τηλ. 6979118256 / 6980420173 Email: chinfo@seges.gr cdousikos@seges.gr Ιστοσελίδα : http://www.seges.gr/
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 24, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πρόσκληση ημερίδας Τουρισμού Σ.Ε.Γ.Ε.Σ."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator