Θα φτάσει μέχρι τη Βουλή η τεράστια επιτυχία της Ασφάλειας Κορίνθου! Δείτε γιατί...

0Μέσω του twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης, έγραψε tweet που προαναγγέλλει ερώτηση στον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής με αφορμή τη σύλληψη Τούρκου με Ελληνική ταυτότητα που συνελήφθη ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης παράνομης διακίνησης μεταναστών.

Να υπενθυμίσουμε ότι συνελήφθησαν συνολικά έντεκα άτομα και συγκεκριμένα οκτώ αλλοδαποί, έξι Αλβανοί ηλικίας από 21 έως 58 ετών, 37χρονος υπήκοος Ιράκ και 45χρονος, υπήκοος Τουρκίας καθώς και τρεις Έλληνες (41χρονος, 44χρονος και 41χρονη), όλοι τους μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για τα –τα κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της διάπραξης ληστειών, της παράβασης των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τους αλλοδαπούς, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, της πρόκλησης ναυαγίου και της έκθεσης σε κίνδυνο ζωής.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη δύο άτομα, επίσης μέλη της οργάνωσης, καθώς και άτομα στα οποία αποδίδονται κατηγορίες για προμήθεια ναρκωτικών από την εγκληματική οργάνωση.

Αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία η απάντηση του κυρίου Μουζάλα.

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 23, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θα φτάσει μέχρι τη Βουλή η τεράστια επιτυχία της Ασφάλειας Κορίνθου! Δείτε γιατί..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator