Η «ΑΝΕΛΙΞΗ» και ο Ανδρέας Σιάχος στο Δήμο Βέλου - Βόχας φωτεινό παράδειγμα στη συγκέντρωση πλαστικών καπακίων

0Τρία αναπηρικά αμαξίδια έχουν «γεννηθεί» από τη συγκέντρωση πλαστικών καπακίων στο Δήμο Βέλου – Βόχας και ένα ακόμα αναμένεται ν' αποκτηθεί σύντομα. Η ενέργεια λαμβάνει σάρκα και οστά μέσα από την ΑΝΕΛΙΞΗ, το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου, και τον Πρόεδρό της Ανδρέα Σιάχο, ο οποίος, ακόμα και με προσωπική εργασία (μεταφέρει ο ίδιος τα καπάκια στο σημείο ανακύκλωσης) στηρίζει τη σπουδαία προσπάθεια προς ανακούφιση των συμπολιτών μας που πάσχουν από κινητικές ιδιαιτερότητες.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ θέλει να εξάρει δημόσια το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Βέλου - Βόχας και τον Πρόεδρό του Ανδρέα Σιάχο για την πρωτοβουλία, την υλοποίηση και τη συνεργασία στο πλαίσιο της ενέργειας της συλλογής των πλαστικών καπακίων με σκοπό την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων. Θέλει επίσης να σημειώσει την άοκνη συμμετοχή των πολιτών, χωρίς τους οποίους, η ενέργεια αυτή δε θα είχε την ανάλογη επιτυχία.

Η συγκέντρωση καπακίων συνεχίζεται απρόσκοπτα για την απόκτηση και άλλων αμαξιδίων. Τα σημεία συγκέντρωσης είναι οι δομές της «ΑΝΕΛΙΞΗΣ», οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΑΠΗ σε Βέλο, Βραχάτι και Ζευγολατιό, τα κλειστά γυμναστήρια Βέλου και Βραχατίου, το Κέντρο Νεολαίας και Πολιτισμού στις Κρήνες και το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Βέλο.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ευελπιστεί ν' ακολουθήσουν και άλλοι σύλλογοι και φορείς το παράδειγμα της «ΑΝΕΛΙΞΗΣ» και να δράσουν με τον ίδιο ζήλο που δρα ο Πρόεδρός της Ανδρέας Σιάχος, δεσμευόμενος πως θα είναι αρωγός, διαθέτοντας τον αναγκαίο εξοπλισμό για την υλοποίηση των δράσεων.

Μονάχα έτσι τα αμαξίδια θα πληθύνουν και η ανακούφιση των συνανθρώπων μας που πάσχουν από κινητικά προβλήματα θα πολλαπλασιαστεί.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 15, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η «ΑΝΕΛΙΞΗ» και ο Ανδρέας Σιάχος στο Δήμο Βέλου - Βόχας φωτεινό παράδειγμα στη συγκέντρωση πλαστικών καπακίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator