Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν να ξημερώσει

0Συνεχίζοντας το καταστροφικό έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων, η συγκυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με τους ΑΝ.ΕΛ. ως το κύριο σώμα της πέμπτης φάλαγγας, ήρθε με σκοπό να ισοπεδώσει τα πάντα στην πατρίδα μας. Ποτισμένοι με το αίμα της σύγχρονης διεθνιστικής αριστερής ιδεολογίας, γίνανε τα πιο εύκολα πιόνια στο σχέδιο των ισχυρών του κόσμου να διαλύσουν τη χώρα μας δια της χρήσεως της ήπιας ισχύος μιας και έχουν την δυνατότητα να περάσουν και να εφαρμόσουν μέτρα που οι προηγούμενοι αδυνατούσαν να περάσουν και να εφαρμόσουν σε αυτό το μέγεθος.

Άνθρωποι χωρίς αρχές και αξίες, χωρίς περιεχόμενο, έχοντας πουλήσει την ψυχή τους, φέρνουν μαζί τους το πιο βαθύ σκοτάδι. Θα ζήσουμε μέρες μεσαίωνα στη χώρα μας γιατί μας οδηγούν πνευματικά τυφλοί και άφρονες. Χρειάζεται όμως να χάσουμε το φως μας για να αντιληφθούμε την αξία του φωτός. Δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία χρόνια ο καθένας που ανεβαίνει στην εξουσία είναι χειρότερος από τον προηγούμενο. Και ο επόμενος θα είναι ακόμα χειρότερος από τον σημερινό γιατί αυτούς αναζητούμε. Κατά το λαό και οι άρχοντές του.

Πέρα όμως από τους πνευματικά τυφλούς, που επιλέγουν να τους οδηγούν επίσης πνευματικά τυφλοί, έχει αρχίσει να δημιουργείται ένα μεγάλο μέρος μέσα στο σώμα του ελληνικού λαού που "θέλει να ζήσει" και αυτό και η πατρίδα του. Έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί αυτό που από καιρό τονίζω: "Αν δεν σώσουμε οι ίδιοι την πατρίδα μας δεν πρόκειται κανείς από αυτούς που μας κυβερνούν αλλά και από τους ισχυρούς του κόσμου να μας σώσει!"

Έχει αρχίσει η ζύμωση για τη δημιουργία μιας νέας πολιτικής κίνησης από απλούς αλλά ικανούς ανθρώπους που σκοπό έχει να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας μας στις δύσκολες μέρες του πολιτικοοικονομικού "σκότους" που έρχεται και αυτό το μήνυμα της ελπίδας που γεννιέται μεταφέρω καθημερινά στους ανθρώπους που με γνωρίζουνε. Βέβαια οι άνθρωποι απογοητευμένοι ανάμεσα στους άθεους και τους απάτριδες από τη μια μεριά και τους πατριδοκάπηλους και τους υποκριτές από την άλλη έχουν χάσει την πίστη τους. Η πρώτη ερώτηση που όλοι ανεξαιρέτως μου κάνουνε είναι: "Ποιος είναι ο αρχηγός και ποιοι συμμετέχουνε;" Όταν όμως τους απαντώ ότι συμμετέχω και εγώ σε αυτήν την προσπάθεια αμέσως τους πλημυρίζει ένα αίσθημα πίστης και αισιοδοξίας και ένα φως γεμίζει το πρόσωπό τους και αυτό γιατί με έχουν εμπιστοσύνη. Γνωρίζουν ποιος είναι ο Economist. Και αυτό το μήνυμα της ελπίδας θέλω να δώσω στον ελληνικό λαό. Να έχουν εμπιστοσύνη στον Economist και σε όσους συμμετέχουν μαζί με μένα σε αυτή την προσπάθεια. Τα υπόλοιπα θα γίνουν γνωστά όταν θα έρθει η ώρα της παλιγγενεσίας.

Economist
iliasevaggelopoulos7@gmail.com
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 12, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν να ξημερώσει"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator