Θα μας τρελάνουν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ. Υπουργάρα ήρθε να κάνει δωρεά τετράδια στις φυλακές!

0


Πλέον το τερμάτισαν…Αντί η Υπουργάρα o κύριος Βερναρδάκης να νομοθετεί για να υπάρχει διαθέσιμη αυτή η γραφική ύλη και να μη χρειάζονται φιλανθρωπίες πήρε κουστωδία και πήγε να κάνει δωράκι τετράδια από το Εθνικό Τυπογραφείο. Παίζουν δηλαδή με τις αρμοδιότητες για να το παίζουν καλοί!

Δείτε το δελτίο τύπου:

Στις φυλακές ανηλίκων Κορίνθου βρέθηκαν σήμερα και μοίρασαν δωρεάν τετράδια σε ανήλικους κρατούμενους, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ.Χριστόφορος Βερναρδάκης ο Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Φυτράκης, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου ο Γενικός Επιθεωρητής όλων των φυλακών της χώρας κ. Δουλάµης, οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Κορινθίας Ψυχογιος Γεωργιος, κα Μαρία Θελερίτη, κ. Γιώργος Τσόγκας.

Η παραπάνω ενέργεια, είναι μια πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορου Βερναρδάκη και του Εθνικού Τυπογραφείου, το οποίο θα χρησιμοποιήσει το δικό του χαρτί και τις εγκαταστάσεις του, για να γίνει η εκτύπωση της γραφικής ύλης.

Συνολικά, θα διανεμηθούν 68.873 τετράδια 50 φύλλων διαφόρων γραμμογραφήσεων σε σχολεία, όπως και 1.000 στην Κιβωτού του Κόσμου και 300 στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Παλλήνης.

Από τον αριθμό αυτών που θα μοιραστούν σε σχολεία, τα 12.470 θα μοιραστούν σε δημοτικά σχολεία 25 νησιών των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων, τα 4.410 στα δημοτικά του Περάματος, τα 3.252 στη Δραπετσώνα, τα 3.012 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, τα 1.926 σε έξι δημοτικά σχολεία της Αθήνας, ενώ 40.000 θα διατεθούν σε σχολεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και 2.500 θα πάνε σε φυλακισμένους που φοιτούν στα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας.

Όπως έχει αναφέρει ο κύριος Βερναρδάκης κατά το παρελθόν, στόχος του υπουργείου και του Εθνικού Τυπογραφείο, είναι να γίνονται κάθε χρόνο τέτοιες κινήσεις, με ολοένα και αυξανόμενο αριθμό ωφελουμένων.

Το eKorinthos ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ γιατί θα θέταμε αυτά που γράψαμε στην αρχή του αρθρου. Ελεημοσύνη με τα λεφτά των αλλων….Και μη χειρότερα.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 13, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θα μας τρελάνουν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ. Υπουργάρα ήρθε να κάνει δωρεά τετράδια στις φυλακές!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator