Ακολούθησε μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας, σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας

0



Ο συνδυασμός της επιστημονικής γνώσης και της απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων, καθώς και η μελέτη των πιο σύγχρονων θεωριών, είναι το μυστικό για μία επιτυχημένη καριέρα στην Επιστήμη της Ψυχολογίας. Με 40 χρόνια εμπειρίας στην παροχή προγραμμάτων Ψυχολογίας, στο Mediterranean College γνωρίζουμε καλά ότι εκπαίδευση σημαίνει εμπιστοσύνη. Εμπιστεύσου τις σπουδές Ψυχολογίας και εξασφάλισε αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία στην Ελλάδα, από το UniversityofDerby. Παρακολούθησε το πρόγραμμα:

BSc (Hons) inApplied Psychology
Γιατί:

• Το Mediterranean College διαθέτει τη μεγαλύτερη εμπειρία και εξειδίκευση στην Ελλάδα σε Πανεπιστημιακά προγράμματα Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής(1977).

• Το πρόγραμμα ακολουθεί πιστά τις απαιτήσεις του BPS (British Psychological Society), δίνοντας τις προϋποθέσεις εγγραφής στο Σύλλογο.

• Το πρώτο έτος διδασκαλίας του προγράμματος είναι στα Ελληνικά, ενώ παράλληλα διδάσκεται εντατικά η Αγγλική Γλώσσα, με έμφαση σε ειδικές ορολογίες.

• Οδηγεί σε δικαίωμα άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου και στην Ελλάδα (με master και εργασιακή εμπειρία).

• Δίνει έμφαση σε κλινικά και καινοτόμα μαθήματα της Επιστήμης της Ψυχολογίας, ενώ πραγματοποιούνται εργαστήρια, παιχνίδια ρόλων, διαλέξεις από επαγγελματίες, εκπαιδευτικές επισκέψεις κ.α.

• Σε συνεργασία με το Mediterranean Professional Studies (το Κ.Δ.Β.Μ.2 του MediterraneanCollege) προσφέρει εξειδικευμένα σεμινάρια στη χρήση ψυχομετρικών εργαλείων (MMPI, DSM, BFQ κ.α.) σε αποκλειστική συνεργασία με την ISON Psychometrica.

• Ως φοιτητής Ψυχολογίας του Mediterranean College συμμετέχεις ενεργά στις στοχευμένες δράσεις απασχολησιμότητας του MediterraneanCollege(MC EmployabilityScheme), που περιλαμβάνουν guestlectures, εκπαιδευτικές επισκέψεις, πραγματικά projects, σεμινάρια, employabilityfair αλλά και πρακτική άσκηση σε δίκτυο συνεργαζόμενων, με το Κολλέγιο, εταιριών και φορέων.
Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα, είσαι κάτοχος Bachelor, ισοδύναμου επαγγελματικά με εκείνο των δημοσίων ΑΕΙ/ΤΕΙ. Μπορείς να εργαστείς σε διάφορα συμβουλευτικά πλαίσια όπως: κέντρα ψυχικής υγείας, συμβουλευτικούς σταθμούς, μονάδες κοινοτικής στήριξης, κοινωνικής πρόνοιας, καθώς και ως ελεύθερος επαγγελματίας, μετά από σχετική μετεκπαίδευση.

Ενημερώσου ΣΗΜΕΡΑ  για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες
του Mediterranean College
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779
Aθήνα: Πατησίων 107 &Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
info@medcollege.edu.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ακολούθησε μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας, σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator