Νέα σποτ ΠΦΠΟ για τα αδέσποτα και την κακοποίηση των ζώων - ΔΙΑΔΩΣΤΕ

0Προβάλλονται πλέον τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ της ΠΦΠΟ που έχουν ως σκοπό να μειώσουμε την κακοποίηση των ζώων και να προτρέψουμε για εφαρμογή της νομοθεσίας σε ότι αφορά τους Δήμους, τις Εισαγγελίες και στην ύπαιθρο την κατάργηση του γνωστού "παστουρωματος" των παραγωγικών!

Ευχαριστούμε για το φωτογραφικό υλικό & τα video την δημοσιογράφο του zoosos.gr κ. Ελένη Ηλιοπούλου, για την δημιουργία του video τον σκηνοθέτη κ. Γιάννη Γαρεφαλάκη & την εταιρία του ANERIA και το επίτιμο μέλος μας, Ηθοποιό κ. Άννα Αδριανού για την εκφώνηση του spot για τα παραγωγικα ζωα.

ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΤΟΥΡΩΜΑΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣhttps://www.pfpo.gr/proballontai-pleon-ta-tileoptika-kai-radiofonika-spot-tis-pfpo/

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέα σποτ ΠΦΠΟ για τα αδέσποτα και την κακοποίηση των ζώων - ΔΙΑΔΩΣΤΕ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator