Δήμος Σικυωνίων: Ξεκινά η πληρωμή των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.)

0



Ενημερώνουμε τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) του Δήμου μας ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που εκδόθηκε την 19/9/2016, η πρώτη πληρωμή θα πραγματοποιηθεί κατά το τελευταίο πενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Οι δικαιούχοι των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν κατά το μόνα Ιούλιο, θα λάβουν την εισοδηματική ενίσχυση που αντιστοιχεί στο νοικοκυριό τους για δύο μήνες (Αύγουστο και Σεπτέμβριο), ενώ οι δικαιούχοι των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν κατά το μήνα Αύγουστο θα λάβουν την εισοδηματική ενίσχυση που αντιστοιχεί στο νοικοκυριό τους για το μήνα Σεπτέμβριο.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία παραλαβής της προπληρωμένης κάρτας από τους δικαιούχους ΚΕΑ ανάλογα με την τράπεζα που έχουν δηλώσει, περιγράφεται στην αναλυτική ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Σικυωνίων στην ενότητα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης»:



ΤΡΑΠΕΖΑ


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ALPHA BANK

Η διαδικασία αποστολής και ενεργοποιήσεως της προπληρωμένης κάρτας “Alpha Bank Prepaid MasterCard Επιδομάτων” είναι η κάτωθι:
  • Η κάρτα αποστέλλεται ταχυδρομικώς απενεργοποιημένη στη διεύθυνση που έχει δηλώσει ο δικαιούχος κατά την αίτησή του για την ένταξη στο ΚΕΑ
  • Ο Προσωπικός Μυστικός Αριθμός (PIN) της κάρτας αποστέλλεται σε μεταγενέστερο χρόνο, στην ως άνω διεύθυνση.
  • Η κάρτα ενεργοποιείται τηλεφωνικά, με κλήση του Πελάτη στην Εξυπηρέτηση Πελατών της Τραπέζης (210 3260000), και κατόπιν επιτυχούς ολοκληρώσεως της διαδικασίας ταυτοποιήσεως του.
ATTICA BANK

Οι δικαιούχοι της εν λόγω κάρτας θα την παραλαμβάνουν από το Κατάστημα της τράπεζας που τηρείται ο λογαριασμός τους.
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Οι κάρτες θα αποσταλούν ανενεργές στη διεύθυνση επικοινωνίας που έχει δηλωθεί κατά την υποβολή της αίτησης από τον δικαιούχο με απλό ταχυδρομείο συνοδευόμενη από τον 15ψόφιο κωδικό (Smart PIN).
Για την ενεργοποίηση της κάρτας οι κάτοχοι πρέπει να προσέλθουν σε οποιοδήποτε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας επιθυμούν για την απόκτηση των θέσεων του PIN και την υπογραφή των όρων χρήσης της.
EUROBANK

Οι δικαιούχοι δύνανται να παραλάβουν το πλαστικό της εν λόγω κάρτας από οποιοδήποτε κατάστημα Eurobank. Η έκδοση και παραλαβή νέας προπληρωμένης κάρτας απαιτείται και για όσους ήδη διαθέτουν προπληρωμένη κάρτα.
Για την χρήση προπληρωμένων καρτών Eurobank δεν απαιτείται έκδοση PIN.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Η διαδικασία αποστολής της προπληρωμένης κάρτας Πειραιώς Prepaid Visa είναι η κάτωθι:
  • Η κάρτα αποστέλλεται ταχυδρομικώςαπενεργοποιημένη, στη διεύθυνση που ο δικαιούχος δήλωσε κατά την αίτηση ένταξής του στο πρόγραμμα ΚΕΑ και συνοδεύεται από επιστολή με οδηγίες για την ενεργοποίησή της.
  • Ο Προσωπικός Μυστικός Αριθμός (PIN) της κάρτας αποστέλλεται στην ίδια διεύθυνση, με συστημένη αλληλογραφία.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμος Σικυωνίων: Ξεκινά η πληρωμή των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator