Απίστευτο: Αφησαν ελεύθερο τον αντιεξουσιαστή που ξυλοκόπησε το διοικητή της Τροχαίας Αθηνών!

0



Απίστευτο αλλά άκρως... ελληνικό. Ο αντιεξουσιαστής που ξυλοκόπησε τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, Γεώργιο Διαμαντόπουλο, παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Δραπετσώνας και αφέθηκε ελεύθερος γιατί... δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης!

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 22χρονος αντιεξουσιαστής παρουσιάστηκε την περασμένη Τρίτη στο αστυνομικό τμήμα στο πλαίσιο των περιοριστικών όρων, που του έχουν επιβληθεί για άλλα αδικήματα.

Οπως είχε ήδη γίνει γνωστό, είχε ταυτοποιηθεί το περασμένο Σαββατοκύριακο για την επίθεση στον κ. Διαμαντόπουλο.

Οι αστυνομικοί δεν προχώρησαν, ωστόσο, στη σύλληψή του, καθώς η ανακρίτρια δεν είχε εκδώσει εις βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Σημειώνεται ότι ο 22χρονος είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2013 για την οργάνωση επεισοδίων στα Εξάρχεια αλλά και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

imerisia.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίστευτο: Αφησαν ελεύθερο τον αντιεξουσιαστή που ξυλοκόπησε το διοικητή της Τροχαίας Αθηνών!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator