Δημόσιος υπάλληλος της χρονιάς είναι ο τροχονόμος που έκοψε κλήση σε όχημα της τροχαίας

0Γίνονται πραγματάκια στη Βόρεια Ελλάδα, όπου μάλλον λόγω γεωγραφικής εγγύτητας άρπαξαν λίγη ευρωπαϊκίλα παραπάνω.

Στην Αλεξανδρούπολη παρατηρήθηκαν πρωτόγνωρα φαινόμενα, μιας και ένας τροχονόμος έκοψε κλήση σε ανακριτικό όχημα της τροχαίας.

Η υπέροχη πρωτοβουλία του άγνωστου τροχονόμου να παρκάρει πάνω στη ράμπα για τα ΑΜΕΑ απαντήθηκε από άλλη υπέροχη πρωτοβουλία συναδέλφου του, ο οποίος αποφάσισε να του κόψει κλήση.

Είμαστε σίγουροι ότι η διαδικασία που θα κάνει ο τροχονόμος να γυρίσει στο γραφείο και να σβήσει την κλήση, θα του γίνει ένα γερό μάθημα, έτσι;

Πηγή
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 24, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημόσιος υπάλληλος της χρονιάς είναι ο τροχονόμος που έκοψε κλήση σε όχημα της τροχαίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator