ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

0



Η κυοφορία με οδύνες για το τι μέλλει γενέσθαι με το μείζον ζήτημα των σκουπιδιών Πελοποννήσου συνεχίζεται. Αποκατάσταση ΧΑΔΑ, νέος ΠΕΣΔΑ, αποφάσεις πονηρές του ΦΟΔΣΑ, εκβιασμοί της Αρχής, σενάρια τρόμου για τα επαπειλούμενα «βουνά» των σκουπιδιών που θα μας πνίξουν! Όλα στο μίξερ!
Ο στόχος βέβαια ένας και μοναδικός ! Η δημιουργία κλίματος ώστε η πολυσυζητημένη υπογραφή της σύμβασης με την ΤΕΡΝΑ να γίνει μια ώρα γρηγορότερα.

Στο σχέδιο ακόμη και μια σειρά από ευθυγραμμισμένους ολοφυρόμενους κονδυλοφόρους που αγωνιούν τόσο πολύ για το ύψος των σκουπιδιών και αναδεικνύουν το «επερχόμενο χάος».
Λες και η όποια ΤΕΡΝΑ αμέσως μετά την υπογραφή θα εξαφανίσει τα σκουπίδια δια μαγείας από τις πόλεις και τα χωριά της Πελοποννήσου !
Σημειωτέον ότι η επίδοξη ανάδοχος δεν έχει πει ποτέ πέρα από τις γενικόλογες αναφορές, αν φυσικά λάβει την περιβόητη υπογραφή, τι θα κάνει στην ενδιάμεση διαχείριση τα σκουπίδια!
Θα τα φάει !!!

Γιώργος Πουλοκέφαλος
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator