Πρόκληση από Σκοπιανούς στο κέντρο της Αθήνας

0Την ώρα που η κυβέρνηση επαίρεται για τις προσπάθειες που κάνει ώστε να μην παγιωθεί ως «Μακεδονία» η ονομασία του γειτονικού μας κράτους, που ως γνωστόν είναι αναγνωρισμένο από τον ΟΗΕ ως ΠΓΔΜ (Πρώην Γιουγκλοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας) αυτοκίνητα σκοπιανών κυκλοφορούν στο κέντρο της Αθήνας με πινακίδες «ΜΚ»!!!

Οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας μιας «εκκρεμότητας» που δεν επιτρέπει στη χώρα μας να απαγορεύσει την είσοδο σε αυτοκίνητα του γειτονικού κράτους που φέρουν τέτοιες πινακίδες.

Στις συνοριακές διαβάσεις της Νίκης, των Ευζώνων και της Δοϊράνης, οι αστυνομικές και τελωνειακές αρχές επικολλούν επάνω στο πρόθεμα «MK», αυτοκόλλητο το οποίο αναφέρει πως «Αναγνωρίζεται από την Ελλάδα ως ΠΓΔΜ».Αυτό το αυτοκόλλητο δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο όχημα. Ίσως το πήρε ο «αέρας», ή ο οδηγός του το πέταξε.

Τα διαβήματα προς τις πρεσβείες δεν είναι αρκετά για να αποτρέψουν τέτοιες εικόνες.

Η οριστική λύση του θέματος της ονομασίας, είναι ο μόνος τρόπος για να μην βλέπουμε στο μέλλον αυτοκίνητα με τέτοιες πινακίδες.

Ο αναγνώστης που μας πληροφόρησε για το θέμα, πολύ σωστά αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να βλέπουν τουρίστες άλλων κρατών οχήματα με τέτοιες πινακίδες στην πρωτεύουσα της χώρας μας.

Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών είναι «δώρο» σε όσους νομίζουν πως το πρόβλημα λύνεται κρύβοντάς το κάτω από το «χαλί».Οι φωτογραφίες είναι από την περιοχή του Συντάγματος έξω από πασίγνωστο ξενοδοχείο.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 26, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρόκληση από Σκοπιανούς στο κέντρο της Αθήνας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator