Εντολή Μητσοτάκη για «μετωπική επίθεση»

0



Να ομογενοποιήσει την στρατηγική της έναντι του συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιχειρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προς αυτή την κατεύθυνση συνεδρίασε το πρωί της Πέμπτης στη Βουλή το αρμόδιο Συντονιστικό Όργανο υπό την προεδρία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η κεντρική γραμμή του κόμματος είναι «μετωπική επίθεση» σε όλα τα πεδία έναντι του συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ η έμφαση θα δοθεί στην οικονομία και στα θέματα της καθημερινότητας, όπως δημόσια ασφάλεια, παιδεία, υγεία, όπου και τις τελευταίες ώρες έχουν εκδοθεί και σχετικές ανακοινώσεις.

Το Συντονιστικό της Κ.Ο. της ΝΔ, παρουσία όλων των πρωτοκλασσάτων στελεχών του κόμματος, αλλά και στενών συνεργατών του Κυρ. Μητσοτάκη, συζήτησαν την γενική πορεία της χώρας, το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και την παρουσία του κόμματος στη ΔΕΘ.

Η εκτίμηση των κορυφαίων γαλάζιων στελεχών για τη γενικότερη κατάσταση στη χώρα ήταν πως «η χώρα σέρνεται και τα εισοδήματα των νοικοκυριών μειώνονται δραματικά από τη σφαγιαστική έμμεση και άμεση φορολογία και από την ταυτόχρονη μείωση μισθών και συντάξεων. Η χώρα είναι και θα παραμείνει σε ύφεση».

Σύμφωνα με την ηγεσία της Ν.Δ. όλη αυτή η κατάσταση ενόψει του φθινοπώρου και του πολύ δύσκολου χειμώνα γίνεται αισθητή από την κοινωνία από την οποία έρχεται μια δυνατή βοή «δεν αντέχουμε άλλο», ενώ εκφράστηκε έντονη ανησυχία και για την πορεία του προσφυγικού.

Σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, κορυφαία κομματικά στελέχη έλεγαν ότι αυτά τα θέματα, τα οποία σκόπιμα υπερτονίζει η κυβέρνηση τις τελευταίες μέρες «δεν μπορούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και τους πολίτες από την οδυνηρή καθημερινότητα που βιώνουν».

Σύμφωνα με τους επιτελείς της ηγεσίας της Ν.Δ. επιβεβαιώθηκε η σαφής θέση του κόμματος ότι με τον νέο διαγωνισμό η κυβέρνηση δεν καταπολεμά την διαπλοκή, αντίθετα υφαίνει νέο δίκτυο διαπλοκής. «Η ΝΔ επιμένει επίσης πως θα καταργήσει το νόμο Παππά επαναφέροντας το ΕΣΡ και τον κεντρικό - αποφασιστικό ρόλο του στη διαδικασία» λένε κεντρικά στελέχη και παράλληλα συμπληρώνουν, ότι: «με μόνο κριτήριο την ελεύθερη ενημέρωση θα αξιοποιηθεί το σύνολο του ψηφιακού φάσματος με νέες τηλεοπτικές άδειες, με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και απολύτως διαφανή προέλευση των χρημάτων και ενιαίο τίμημα».

Επίσης, για την παρουσία του κόμματος στη ΔΕΘ, γαλάζιες πηγές τονίζουν πως ο Κυρ. Μητσοτάκης θα καταθέσει σχέδιο εξόδου από την κρίση «μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας δίνοντας ελπίδα και προοπτική».

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εντολή Μητσοτάκη για «μετωπική επίθεση»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator