ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τα βρόντηξε από τη "Συμμαχία Πολιτών" ο Ιωάννης Καρασάββας με αιχμές για Νανόπουλο και Πανταζή

0Θα ήθελα να γνωστοποιήσω προς το Σώμα ότι από σήμερα και στο εξής θα είμαι Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος αφού δεν κατέστη δυνατό να βρούμε ένα σημείο επαφής με τους δύο επικεφαλής της "Συμμαχίας Πολιτών" Β.Πανταζή και Β. Νανόπουλο.

Δεχόμενος εδώ και καιρό ενορχηστρωμένο πόλεμο με απίστευτα ψεύδη και λάσπη, όλα αυτά επειδή δεν ασπάστηκα το δόγμα "καμία πρόταση σε όλα όχι " ώστε να μην πιστωθεί τίποτα στην νυν Δημοτική Αρχή.

Ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος θα συνεχίσω όπως έπραττα μέχρι τώρα και προτάσεις να λέω και να προσπαθώ για το καλύτερο του τόπου μου με ότι δυνάμεις έχω.

Στο τέλος ο κόσμος όλους θα μας κρίνει.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ιωάννης Καρασάββας
Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 23, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τα βρόντηξε από τη "Συμμαχία Πολιτών" ο Ιωάννης Καρασάββας με αιχμές για Νανόπουλο και Πανταζή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator