Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Κωφών Μοριάς: Αναζήτηση Νέων Παικτών με Προβλήματα Ακοής

0Ο Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Κωφών Μοριάς ( Π.Α.Ο.Κ.Μ. ) αναζητά Ποδοσφαιριστές για να Συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κωφών & στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της χώρας μας .

Συγκεκριμένα:

Α. στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Κωφών

Β. στην Ολυμπιάδα Κωφών και

Γ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωφών .

Όσες Ομάδες ή Προπονητές θελήσουν να στείλουν ποδοσφαιριστές , έτσι ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν στις παραπάνω αθλητικές διοργανώσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Παπαδιαμάντη Κώστα ( 6980428394 μόνο sms ) ή στο email του Σωματείου μας (paokmorias.2010@gmail.com ) για περισσότερες πληροφορίες.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 28, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Κωφών Μοριάς: Αναζήτηση Νέων Παικτών με Προβλήματα Ακοής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator