Τι διαφορά έχουν από τα αμόρφωτα «μπραβάκια» της χρυσαυγής;

0



Κυκλοφορεί πολύ στο διαδίκτυο μετά την ανακοίνωση των βάσεων. «Παιδιά, μην στεναχωριέστε που αποτύχατε στις πανελλαδικές. Κάποιοι από εσάς θα γίνουν σύμβουλοι του πρωθυπουργού».

Έτσι είναι, στη χώρα που κυβερνούν οι μέτριοι, που η καριέρα είναι η χολέρα και η αριστεία ρετσινιά, μόνο οι αποτυχόντες μπορούν να γίνουν κάτι. Για δείτε τον Καρανίκα. Για δείτε τον Φίλη. Χωρίς πτυχίο κι έγινε μέγας και τρανός υπουργός. Δείτε κι ένα τσούρμο βουλευτές που δεν γνωρίζουν τα βασικά κι αποφασίζουν για τη ζωή μας. Τι διαφορά έχουν από τα αμόρφωτα «μπραβάκια» της χρυσαυγής;

Ο πρωθυπουργός και η παρέα του αποφάσισαν να γεμίσουν με… Καρανίκες το περιβάλλον τους. Αυτούς ξέρουν, αυτούς εμπιστεύονται. Έτσι, ο «Καρανίκας νούμερο 2» λέγεται Τάσος Πολατίδης, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη. Προσελήφθη στον στρατηγικό σχεδιασμό του Μαξίμου, δηλαδή μαζί με τον κανονικό Καρανίκα σχεδιάζουν την πολιτική της κυβέρνησης. Ο Πολατίδης, όμως, έχει μια ιδιαιτερότητα. Στο χωριό του λένε ότι δεν θα μπορεί να παρευρίσκεται διαρκώς στην Αθήνα, αλλά θα κάνει εξ αποστάσεως τον στρατηγικό σχεδιασμό. Είναι κι αυτό μια πρωτοτυπία της αριστερής κυβέρνησης. Άλλωστε, να αφήσουν τέτοιο κελεπούρι να πάει χαμένο. Τώρα αν τυχαίνει να είναι κολλητός με τον Περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη, που έχει τις άκρες του στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Το «βαρύ» βιογραφικό του «Καρανίκα νούμερο 2» δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης της δουλειάς και της προσφοράς στην πατρίδα.

Απόφοιτος του ΤΕΙ Δoμικών Έργων, δηλώνει «αναλφάβητος» στο facebook ενώ ως επάγγελμα αναφέρει «Gustozo Catering». «Υπεύθυνος πελατών και διαχείρισης ποιότητας της Gustozo Catering».

Ως απόφοιτος ΤΕΙ προσελήφθη στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή με βασικό μισθό 1.477 ευρώ.

Όχι κι άσχημα για έναν ιδιοκτήτη ταβέρνας που προμηθεύει με φαγητό διάφορες υπηρεσίες στην περιοχή της Πτολεμαΐδας.

Που κολλάτε κι εσείς; Μια αργομισθία ακόμη από τις πολλές. Τι κι αν παιδιά με πτυχιάρες ψάχνουν μήνες για μια δουλειά με 500 ευρώ; Τι κι αν σηκώνονται να φύγουν για να βρουν μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό; Τι κι αν χιλιάδες απολυμένοι βρίσκονται στην μαύρη απελπισία;

Τουλάχιστον ο Πολατίδης δεν θα είναι άνεργος. Θα κάνει μια δουλειά για τον πρωθυπουργό, έστω κι εξ αποστάσεως, θα έχει και την ταβερνούλα του, μπορεί να έρχεται και ο κανονικός Καρανίκας να πίνουν τα «ξύδια» τους και να σχεδιάζουν την στρατηγική της κυβέρνησης. Α ρε έρμη Ελλάδα, τι άλλο θα δεις ακόμη.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι διαφορά έχουν από τα αμόρφωτα «μπραβάκια» της χρυσαυγής;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator