Με δύο αυτοκίνητα στα χρώματα του ΙΚΤΕΟ Κορινθίας AUTOVISION συμμετέχει η Ford Κολλιόπουλος στο 1ο Rally Regularity ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2016

0Η Ford Kolliopoulos και το parakato.gr συμμετέχουν ενεργά στα τοπικά αγωνιστικά δρώμενα παίρνοντας μέρος στο 1ο Rally Regularity ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2016 που διοργανώνει η αγωνιστική λέσχη Κορίνθου.

Τα αυτοκίνητα θα τρέξουν στον αγώνα με τα χρώματα του Ι.Κ.Τ.Ε.Ο. Κορινθίας AUTOVISION και είναι ένα Ford Escort Mk1 RS 2000 του 1967 με πλήρωμα τους Σωτήρη Κολλιόπουλο και Μαρία Βλαχογιάννη και μία Ford Cortina Mk2 1300 του 1967 με πλήρωμα τους Κώστα Αναγνωστόπουλο και Βάνα Γιακουμάκη.

Χαιρετίζουμε και υποστηρίζουμε κάθε τέτοια προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη παλιών κλασσικών, ιστορικών οχημάτων.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με δύο αυτοκίνητα στα χρώματα του ΙΚΤΕΟ Κορινθίας AUTOVISION συμμετέχει η Ford Κολλιόπουλος στο 1ο Rally Regularity ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2016"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator