600 δισ. βλακείας...

0


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Θα ήταν για πολλά γέλια αν δεν ήταν επικίνδυνο.
Ένα μάτσο ημιαγράμματοι, φανατικοί, τάχα μου λάτρεις των αρχαίων μας προγόνων, που ανάθεμα κι αν ξέρουν πέντε προσωκρατικούς φιλόσοφους, και πέντε της Ελεατικής σχολής,ή τί ήταν ο Παρμενίδης και τί ο Εμπεδοκλής, ή πότε γίνονταν τα εν άστει Διονύσια και πώς αλλιώς λεγόνταν, πότε τα Παναθήναια, τί σκ@τά ήταν ο Αμφιάραος, και τί τα Χαλκεία, έχουν στοιχηθεί πίσω από έναν προφήτη των 600 δισ. και περιμένουν να πέσει το μάννα, ή μάλλον το χρήμα εξ ουρανού για να σωθούν χωρίς να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους.

Και το φριχτό δεν είναι αυτό. Είναι πως είναι φανατίλες και απειλητικοί αν θεωρήσουν ότι κάποιος θίγει τον προφήτη των 600 δις τους.

Ο οποίος προφήτης σε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης (πςςςςςς!) με τον παραληρηματικό του λόγο μπερδεύει τις βούρτσες με τον Δία και τις κυλότες με τα σώβρακα, κάνοντας αχταρμά μυθολογία και ιστορία, πραγματικά γεγονότα και μυθοπλασίες, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα από θαυμασμό (τί είπε ρε ο άνθρωπος!) τους απανταχού ελληνοταλιμπάν, πουονειρεύονται την παγκόσμια ελληνική κυριαρχία(!) ευαγγελιζόμενος ένα κράτος ελλήνων όπου μόνον οι κατά DNA έλληνες θα έχουν λόγο και υπόσταση.

Από αλλού περιμέναμε τέτοιου είδους ουγκανικό εθνικισμό, και από αλλού μας έρχεται.
Είναι παρατηρημένο πως σε καιρούς κρίσεων πάντα εμφανίζονται οι επιτήδειοι που η ημιμάθεια και το θράσος τους γοητεύει τα ταλαιπωρημένα πλήθη και τα παρασύρει σεαδιέξοδους και επικίνδυνους δρόμους.
Ο πιό γνωστός και πιό καταστρεπτικός απ' αυτούς ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ.
Προς θεού δεν συγκρίνουμε έναν κάποιον προφήτη 600 δις με τον φύρερ-δολοφόνο, αν και φανταζόμαστε πως ο ίδιος -ο προφήτης- στα πιό μύχια όνειρά του δεν θα πέταγε στα σκουπίδια την ιδέα μιάς νέας "άριας" φυλής με αρχηγούς τους έλληνες.

Εννοείται φυσικά πως ένας τέτοιος προφήτης θεωρείται ιδανικός από το σύστημα για να μπεί στην Βουλή μαζί με τ' άλλα κατά καιρούς σκουπίδια και γραφικούς, η παρουσία των οποίων παρέα με τους παραδοσιακούς κλέφτες και άχρηστους, εγγυάται ως τώρα την απρόσκοπτη συνέχιση της λεηλασίας της χώρας και του λαού.
Δεν είναι μακριά η μέρα που με την βοήθεια των ΜΜΕ του συστήματος, θα τον δούμε κι αυτόν στο κοινοβούλιο ως εναλλακτική λύση των Καρατζαφύρερ, των ΡΗΜΑΔιών, των Λεβεντομαλ@κων, και λοιπών αστείων που τα τελευταία χρόνια έχουν παρελάσει από 'κει μέσα.
(Όταν και αν η χώρα βγει ζωντανή από αυτη την περιπέτεια, η κοινοβουλευτική ιστορία αυτής της περιόδου θα αποτελεί μαύρη σελίδα και όνειδος για τον τόπο, που πολλοί απ' αυτούς που τώρα συμμετέχουν θα ήθελαν να σκιστεί, να εξαφανιστεί, να ξεχαστεί)

Δυστυχώς εκείνοι που ακολουθούν τον συγκεκριμένο προφήτη, κι εκείνοι που δεν διανοούνται να επαναστατήσουν ενεργά εναντίον των προδοτών και των δωσιλόγων που μας έφεραν μέχρι εδώ (και που παρ' όλα αυτά εξακολουθούν να διαχειρίζονται τις τύχες μας), αποτελούν τις όψεις του ίδιου νομίσματος.

Είναι το νόμισμα που θά 'θελαν, γιατί υπόσχεται την χωρίς κόπο επιστροφή στην προ τηςχρεοκοπίας κατάσταση, με όλα τα ντεσού της και τα συμπαρομαρτούντα, την υπερκατανάλωση και το ντεμέκ life-style.

Εύκολες λύσεις και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν.
Υπάρχει πιά μόνον ο (μονο)δρόμος της εξέγερσης και του αγώνα.
Όλα τ' άλλα είναι για να εξυπηρετούν το σύστημα και τους προφήτες!...

Υ.Γ. Το blog είναι σίγουρο πως το σημερινό σχόλιο θα ακολουθήσουν οργισμένα σχόλια-μηνύματα των ταλιμπάν του προφήτη, στα οποία δεν προτίθεται ν' απαντήσει. Απαντήστε άμα θέλετε εσείς...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 24, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "600 δισ. βλακείας..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator