Στο πανέμορφο νησί του Πόρου ολοκληρώθηκε τις απογευματινές ώρες της Κυριακής το 11ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ

0



"Ακόμη μια απόλυτα πετυχημένη εκδήλωση από την AC3. Μπράβο και ευχαριστούμε. Πανέμορφες διαδρομές, ωραίες ειδικές που απαιτούσαν σβέλτη οδήγηση (αλλά μέσα στα πλαίσια της ασφαλείας) και σωστές αλλαγές ακριβείας. …………………Κλείνοντας θέλω να πω ότι όσοι δεν συμμετείχαν απλά έχασαν!" 

Ότι καλύτερο να ξεκινάς την αποτύπωση μιας επιτυχίας, όπως καταγράφεται σε forum με την παραπάνω ανάρτηση ενός συμμετέχοντα, που έχει 10 χρόνια εμπειρία συνοδηγού - οδηγού στο regularity, από τα οποία τα 3 τελευταία με συνεχείς παρουσίες σε εκδηλώσεις του AC3.

O AC3 τόλμησε για πρώτη φορά σε εκδήλωση του να συμπεριλάβει κατηγορία touring και δικαιώθηκε με 10 συμμετέχοντες.

Αρκετοί έμπειροι του regularity επέλεξαν να συμμετάσχουν στην touring, ώστε να ξεφύγουν από τις πολλές χρονομετρήσεις και να δώσουν την δυνατότητα στις αισθήσεις τους να "δεχθούν καταιγισμό" από εικόνες, οσμές και ήχους, περνώντας από τις υπέροχες διαδρομές της χερσονήσου των Μεθάνων και του Πόρου.

Η εκκίνηση δόθηκε από τον Ισθμό Κορίνθου και τα πληρώματα μετά από 6 Ε.Δ.Α έφτασαν στα Μέθανα για ανασυγκρότηση, ξεκούραση, γεύμα, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πρώτες 7 χρονομετρήσεις, επί συνόλου 10 έως τότε, που είχαν ήδη αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Εκεί είχαν ήδη αφιχθεί τα πληρώματα της touring έχοντας στην διάθεση τους περισσότερο χρόνο στην ανασυγκρότηση.

Η επανεκκίνηση και ο γύρος της χερσονήσου των Μεθάνων ενθουσίασε οδηγικά όλα τα πληρώματα που ολοκλήρωσαν με 3 ακόμα Ε.Δ.Α. και 7 χρονομετρήσεις το 1ο σκέλος στο Γαλατά .

Το πέρασμα στον ΠΟΡΟ βρήκε στην κατάταξη της 1ης ημέρας να τερματίζουν :

1. Κονταράτος θ. - Ιατρίδης Ι.
2. Κίκιζας Γ. - Δεσύλλας .Σ
3. Μουστάκας Σ. - Μουστάκας Ν.
ακολουθούμενοι με μικρή διαφορά από ακόμα 3 πληρώματα, έτοιμα να εκμεταλλευτούν τυχόν λάθος των πρώτων την επόμενη ημέρα.

Το βράδυ του Σαββάτου, πληρώματα και οργάνωση μαζί σε μεγάλες παρέες δείπνησαν σε ταβέρνες , με κουβεντούλα για κλασσικά αυτοκίνητα, regularity και ¨άλλα ¨ μέχρι να χωριστούμε από τους νεώτερους, που συνέχισαν τις μεταμεσονύκτιες ώρες με διασκέδαση, απαραίτητο συστατικό στις εκδηλώσεις regularity -touring.

To πρωί της Κυριακής στην εκκίνηση στην προβλήτα, οι κάτοικοι και επισκέπτες "περικύκλωσαν" τα όμορφα κλασσικά οχήματα, που έγιναν αντικείμενο θαυμασμού και φωτογράφισης τόσο στατικά όσο και εν κινήσει, αφού οι διαδρομές ήταν συνεχείς, περιφερειακά των 2 νησιών.

Ο έντονος συναγωνισμός και οι 15 χρονομετρήσεις του 2ου σκέλους, διατήρησαν μέχρι το τέλος το ενδιαφέρον και τον συναγωνισμό, και έφεραν ανακατατάξεις στην κορυφή.

Μετά από μια "χορταστική" διαδρομή 229 χλμ. με 15 Ε.Δ.Α. συνολικού μήκους 90 χλμ. και 32 χρονομετρήσεις, αναδείχτηκαν οι 3 πρώτοι νικητές της Γενικής Κατάταξης:

1. Κονταράτος Θ. – Ιατρίδης Ι. (Porsche 911 SC, 1980)
2. Mουστάκας Σ. - Μουστάκας Ν. (Alfa Romeo Alfasud , 1978)
3. Γεωργακόπουλος Γ. - Τσιτσιλώνης Κ. (Morris Mini, 1967).

Οι 3 πρώτοι της κατηγορίας touring είναι:

1. Παπάζογλου Λ.- Νικολοπούλου Μ. (Porsche 914, 1973)
2. Νομικός Δ. - Γιαννούλη Ν. (MERCEDES BENZ 230SL, 1965)
3. Δουκάκης Α. - Αγναντή Ν. (BMW 1502, 1975)

Η έκδοση των αποτελεσμάτων ήταν άμεση καθ΄ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης και αναλυτικά έχουν αναρτηθεί από την sportstiming στο http://www.sportstiming.gr/live/results/auto/regularity/REG16ACCC/ την οποία ευχαριστούμε για την αρμονική συνεργασία με τους κριτές –χρονομέτρες μας, επί 3 συνεχόμενα έτη.

Η εκδήλωση απέσπασε τα ευμενή σχόλια όλων των συμμετεχόντων, και κυρίως των "πρωτοεμφανιζόμενων" πληρωμάτων της κατηγορίας touring που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε εκδήλωση μας και οι οποίοι με την δήλωση τους για επανεμφάνιση σε εκδηλώσεις μας, δημιουργούν την διάθεση και δίνουν κίνητρο στην οργάνωση να προσπαθήσει στο μέλλον για τα καλύτερα.

Ευχαριστούμε θερμά, την Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. για την ηθική και έμπρακτη στήριξη με συμμετοχές, τα μέλη των Λεσχών, ΦΙΛΠΑ, ΣΙΣΑ, TRIUMPH CLUB, AΣΜΑ, το Classic Mini Club, και τα μέλη και τους φίλους της λέσχης μας, οι οποίοι μας τίμησαν με την συμμετοχή τους και στήριξαν την εκδήλωση μας.

Αξίζει να αναφερθεί η συμμετοχή του αλλοδαπού πληρώματος Νο. 31 που κατοικεί μόνιμα στη Σκόπελο, καθότι παρά την βλάβη του κλασσικού οχήματος τους 4 ημέρες πριν την εκδήλωση, ήλθαν με Ι.Χ.Ε αυτ/το, αποφασισμένοι να γνωρίσουν μία άγνωστη τους περιοχή, ακολούθησαν όλη την διαδρομή, δήλωσαν κατενθουσιασμένοι για την υποδοχή και την γνωριμία μας, και φίλοι πλέον της λέσχης!

Και του χρόνου!
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ AC3
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο πανέμορφο νησί του Πόρου ολοκληρώθηκε τις απογευματινές ώρες της Κυριακής το 11ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator