1ο Rally Regulatity Σικιωνίων 2016: Επιτυχής η συμμετοχή της ομάδας Ford Κολλιόπουλος και parakato.gr στα χρώματα της Autovision Κορινθίας

0



Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε το 1ο Rally Regularity Σικυωνίων 2016, που είναι ενταγμένο στο νεοσύστατο Πρωτάθλημα οδηγών και συνοδηγών Regularity Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων της ΟΜΑΕ.

Τη διοργάνωση είχε η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας με την αρωγή της Scuderia Triskelion και την στήριξη του Δήμου Σικυωνίων.

Επιτυχής ήταν η παρουσία της ομάδας Ford Κολλιόπουλος και parakato.gr όπου τα δύο αυτοκίνητα έλαβαν μέρος στον αγώνα με τα χρώματα της Autovision Κορινθίας και τερμάτισαν ως εξής:

Το Ford Escort Mk1 RS 2000 του 1967 (κάτω φωτο) με πλήρωμα τους Σωτήρη Κολλιόπουλο και Μαρία Βλαχογιάννη τερμάτισε στη 2η θέση της κατηγορίας όπου και βραβεύτηκε και στην 4η θέση της Γενικής Κατάταξης σε σύνολο 72 συμμετοχών.


Το Ford Cortina Mk2 1300 του 1967 με πλήρωμα τους Κώστα Αναγνωστόπουλο και Βάνα Γιακουμάκη τερμάτισε στην 5η θέση στην κατηγορία και στη 10η στη Γενική Κατάταξη σε σύνολο 72 συμμετοχών.


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "1ο Rally Regulatity Σικιωνίων 2016: Επιτυχής η συμμετοχή της ομάδας Ford Κολλιόπουλος και parakato.gr στα χρώματα της Autovision Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator