RAP GROUP: Συνεχίζουμε και είμαστε δίπλα, αρωγοί στους Δήμους που στηρίζουν ουσιαστικά και πραγματικά την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

0


Προς αποκατάσταση της αλήθειας των όσων κατ' ιδίαν ή δημόσια ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες της Κορινθίας, ότι εκτός από την αιφνίδια μεν, αναγκαστική δε, ολιγοήμερη διακοπή παραλαβών, φυσικά απ' όλους τους Δήμους, λόγω επισκευών και προφανώς πρόληψης εκτεταμένων ζημιών που πιθανόν ν' απαιτούσαν πολυήμερες εργασίες αντικατάστασης φθαρμένου εξοπλισμού, το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (ΚΔΑΥ) Κορινθίας παραλαμβάνει απρόσκοπτα ανακυκλώσιμα υλικά από τους Δήμους.

Η συλλογή, μεταφορά και παράδοση των ανακυκλώσιμων υλικών (σύστημα μπλε κάδου) γίνεται αποκλειστικά, με μέσα, δαπάνες και ευθύνη των Δήμων της Κορινθίας.

Η μη παράδοση υλικών στο ΚΔΑΥ Κορινθίας από συγκεκριμένους Δήμους της Κορινθίας, οφείλεται αποκλειστικά στους Δήμους.

Ιδιαιτέρως για το Δήμο Κορινθίων, διαχρονικά έχει παρασχεθεί ξεχωριστή και υπερβολική στήριξη, καθόσον το ΚΔΑΥ παρέμενε ανοιχτό και τις απογευματινές ώρες αλλά και όλες τις Κυριακές και αργίες, αποκλειστικά και μόνο για παραλαβή από τον Δήμο Κορινθίων.

Η διακοπή παράδοσης υλικού από το Δήμο Κορινθίων έγινε αποκλειστικά με απόφαση και ευθύνη του ίδιου του Δήμου και μετά από αίτημά του προς την ΕΕΑΑ να του επιτρέψει να παραδίδει σε οποιοδήποτε άλλο ΚΔΑΥ, και οπουδήποτε, εκτός από το ΚΔΑΥ του ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Π. & Δ. ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ στο Μπολάτι Κορινθίας.

Τέλος, απευθυνόμενοι στους πολίτες του Δήμου Νεμέας, σας ενημερώνουμε ότι υπεγράφη σύμβαση συνεργασίας με τον Δήμο και ήδη απορριμματοφόρο της εταιρείας μας πραγματοποιεί τη συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών (σύστημα μπλε κάδου) και τη μεταφορά προς διαλογή και αξιοποίησή τους στο ΚΔΑΥ μας, στο Μπολάτι Κορινθίας.

Συνεχίζουμε και είμαστε δίπλα, αρωγοί στους Δήμους που στηρίζουν ουσιαστικά και πραγματικά την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Ραψωματιώτης
Δημοσίευση: Αυγούστου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "RAP GROUP: Συνεχίζουμε και είμαστε δίπλα, αρωγοί στους Δήμους που στηρίζουν ουσιαστικά και πραγματικά την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator