Σιχαμερή πουτσότριχα Κυρίτσης, ή το queer ως αριστεροπουτσότριχα

0Υπάρχει η κριτική της υποστασιοποίησης, η οποία διαπλέκεται (αυτή κι αν είναι διαπλοκή) με την θεωρία περί της παγκόσμιας queer ουσίας που δεν είναι ουσία, άρα είναι ουσία ως μη ουσία, ο θεός να μας/τους φυλάει από τον βαψομαλιά, τον Τράμπ εννοώ.

Η θεωρία queer είναι μια πούτσα, ή ένας κώλος αν θέλετε που έχει την πούτσα ήδη εντός του ως μη-πούτσα αλλά ως μη-πούτσα, η οποία ωστόσο δεν σημαίνει έναν οποιοδήποτε ετεροκαθορισμό από την πούτσα εν γένει ή τον πουτσολογοκεντρισμό.

Γιατί δεν τον λένε έτσι; (δηλαδή πουτσολογοκεντρισμό) και τον λένε φαλο-λογο-κεντρισμό;

Να σας πω γιατί: διότι θα ακούγονταν ως μια πουτσολογοκεντρική ύβρις, άρα θα ακυρώνονταν ο στόχος της έννοιας που είναι να καταργήσει, στην θεωρία τουλάχιστον -των εκλεκτών της ανανεωτικής πουτσο-κωλοσφυριχτρο-αριστεράς, κάθε αποικισμό της γλώσσας που είναι ο Λόγος χωρίς να είναι Λόγος και είναι ουσία χωρίς να είναι ουσία, από την πούτσα εν γένει, κατά βάθος όμως και από το μουνί τον κώλο το στόμα και γενικά κάθε όργανο που θα είχε έναν ρόλο, αμαρτωλό πάντα, στην υποστασιοποιητική μεταφυσική που είναι υπεύθυνη για την παρουσία του απόλυτου κακού, σατανικού κακού, υπέρτατου κακού πουτσοκακού, πούτσες κακού, της πουτσολογοκεντρικής πατριαρχικής και εν γένει ετεροκανονικής εθνικιστικής ιδεολογίας.

Αν δεν το έχετε καταλάβει αυτή είναι η βαθιά, πολύ βαθιά, θεωρητική και ιδεολογική παρακαταθήκη που σας κυβερνάει τώρα και σας χώνει όχι πούτσες και άλλες πούτσες μπλε στο όποιο γεννητικόν αλλά μη υποστασιακόν-γεννητικόν σας σύστημα, αλλά ένα μεγάλο παλούκι με την μορφή αριστερής διαχείρισης πέραν πούτσας και άλλων τυπικά δεξιών ακρ(αι)οκεντρώων οργάνων διείσδυσης εις το εσωτερικόν της αξιοπρεπούς σας μη υπόστασης που είναι όμως αρκετή ως υπόσταση να σας προσδώσει αόρατα, θεμελιώδη και πάντως όχι ακριβώς κρατικά και εθνοκρατικά και άλλα αμαρτωλά δικαιώματα.

Αυτή λοιπόν η πουτσο-μη-πουτσοκεντρική θεωρία της πούτσας έχει ένα όνομα, λέγεται Τσίπρας και εκτός από όρθια έχει και πουτσότριχες, με όνομα και αξία.

Μια από αυτές τις πουτσότριχες είναι ο κάτωθι γλίτσας, σίχαμα, αριστεράντζα πουτσοαριστερός της πούτσας, ο οποίος μάλιστα, αν και πουτσότριχα και μόνον πουτσότριχα έχει δηλώσει ευθαρσώς ότι έχει κατουρηθεί πάνω του: Κυρίτσης: Ψήφισα μνημόνιο, αισθάνομαι άρρωστος. Ντρέπομαι σαν παιδί δημοτικού που κατουρήθηκε

Δημοσίευση: Αυγούστου 07, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σιχαμερή πουτσότριχα Κυρίτσης, ή το queer ως αριστεροπουτσότριχα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator