ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ: O Mπόμπολας μάς "πούλησε"

0Πάντα με το γκουβέρνο Δημήτρη μου οι ολιγάρχες.

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ προκαλεί το σχόλιο του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη για τον εργοδότη του Φώτη Μπόμπολα για τον οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ αφήνει να εννοηθεί ότι “πούλησε” τους εργαζόμενους και ότι αθώωσε την κυβέρνηση Τσίπρα (πάντα με το γκουβέρνο οι ολιγάρχες). Το σχόλιο του Καμπουράκη συγκλονίζει το facebook.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του MEGA παρακολουθώντας την κατάθεση του Φώτη Μπόμπολα στην Επιτροπή της Βουλής, έγραψε στα social media:

 «Το αφεντικό προσφέρει ανιδιοτελώς (;) στο πιάτο της κυβέρνησης τα επιχειρήματα που χρειάζεται»!

Παρακολούθησα την κατάθεση του Φώτη Μπόμπολα στην Επιτροπή της Βουλής: Δηλαδή, το αφεντικό προσφέρει ανιδιοτελώς (;) στο...
Δημοσιεύτηκε από Δημήτρης Καμπουράκης στις Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Αυγούστου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ: O Mπόμπολας μάς "πούλησε""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator