Το χέρι της γριούλας που χάνει το σπίτι της θα κρατάνε ο Σταθάκης και ο Τσακαλώτος της Goldman Sachs - Πλησιάζει το μακελειό των στεγαστικών δανείων

0Το χέρι της γριούλας που θα χάσει το σπίτι της όπου νάναι εξαιτίας των κόκκινων δανείων θα κρατάνε ο Γιώργος Σταθάκης και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Θα της διηγούνται για παρηγοριά ιστορίες για τις μετοχές της Blackrock, της Templeton Asian Growth, της Goldman Sachs.

Tα πλουσιόπαιδα-ψευτρόνια του ΣΥΡΙΖΑ που 1,5 χρόνο τώρα δουλεύουν ψιλό γαζί την κοινωνία πλησιάζει η ώρα που θα χρειαστούν τα αποθέματα θράσους που διαθέτουν για να κατευνάσουν την οργή του πλήθους.

Τα κόκκινα δάνεια είναι μια πυρηνική βόμβα την οποία απασφάλισε η ανοησία των διαπραγματευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Από τον Σεπτέμβριο και μετά θα χάνονται σπίτια, επιχειρήσεις, ακίνητα και αυτοκίνητα. Οικογένειες θα μένουν στο δρόμο και το ξέσπασμα οργής και απόγνωσης δεν θάχει όμοιό του. Τα παραμύθια των παπατζήδων του ΣΥΡΙΖΑ τελειώνουν.

Η ώρα του πραγματικού Γολγοθά για τους κατόχους κόκκινων στεγαστικών δανείων έφτασε.

Να δούμε τώρα τι λένε ο Σταθάκης και ο Τσακαλώτος για την Σεισάχθεια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σταθάκης με τις καταθέσεις ύψους 2.178.161,01 ευρώ σε τράπεζες της Ελλάδος και της Κύπρου.

Και ο Τσακαλώρτος με την βίλα των 432 τ.μ και τις επενδύσεις σε μετοχές εταιριών όπως η BLACKROCK , Templeton Asian Growth, BFG, Pioneer κλπ.

Ο υπουργός Οικονομικών διατηρεί υψηλές καταθέσεις σε τράπεζες της Ελλάδας αλλά και της Βρετανίας. Συγκεκριμένα σε ελληνικές τράπεζες δηλώνει καταθέσεις 206.190 ευρώ, 2079 λίρες Αγγλίας και 523 δολαρίων ΗΠΑ, ενώ δηλώνει καταθέσεις και σε τράπεζα του εξωτερικού και συγκεκριμένα σε δύο τράπεζες της Βρετανίας (NAT WEST και The Co-operative Bank) 26.221 λίρες Αγγλίας.

Οι δυο τους και τα υπόλοιπαπλουσιόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ (ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ) θα κρατάνε το χέρι των νοικοκυραίων που έχαψαν το παραμύθι τους και πίστεψαν ότι δεν πρόκειται να χάσουν το σπίτι τους…

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Αυγούστου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το χέρι της γριούλας που χάνει το σπίτι της θα κρατάνε ο Σταθάκης και ο Τσακαλώτος της Goldman Sachs - Πλησιάζει το μακελειό των στεγαστικών δανείων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator