ΚΟΡΙΝΘΟΣ- Νανόπουλος: «Ηρεμία και όχι προκλήσεις», Πανταζής: «Θα τον πετάξω από το μπαλκόνι» !!!

0



Τη δική του γραμμή φαίνεται να ακολουθεί ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο Δήμο Κορινθίων κος Βασίλης Πανταζής έξω από τη γενική γραμμή του αρχηγού του συνδυασμού κου Βασίλη Νανόπουλου.

Σύμφωνα με το ρεπορδάζ του «ανταποκριτή μας» στην Κόρινθο Σήφη Παϊδάκη:

Στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο ο γνωστός για το ήθος του και την πραότητα του δημοτικός σύμβουλος της Συμμαχίας Πολιτών Βασίλης Πανταζής , αναγκάστηκε να βαδίσει με απειλητική διάθεση εναντίον του πρώην αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων  Μπάμπη Ντιγκιρλάκη και νυν συνεταίρο εργολάβου..

Ο καθήμενος δίπλα στον Μπάμπη Ντιγκιρλάκη πρωην πρόεδρος του Δ.Σ Νίκος Σταυρέλης μιλούσε επί 20 λεπτά ενώ ο κανονισμός μιλάει για 3 λεπτά.

Τότε δικαίως ο Βασίλης Πανταζής σχολίασε προς τον πρόεδρο Χρήστο Χασικίδη :

 « Για τον κ. Σταυρέλη μετράνε με άλλο τρόπο τα 3 λεπτά;»

Αμέσως πετάγεται με μάγκικο και υπεροπτικό τρόπο ο «συνήγορος» Ντιγκιρλάκης και λέει  στον Βασίλη Πανταζή «πάψε εσύ ρε άσχετε»!

Ο Βασίλης Πανταζής χωρίς δεύτερη  σκέψη ενω ήταν έτοιμος  να βγει για λίγο εκτός αίθουσας , αλλάζει κατεύθυνση και προχωράει προς τον Μπάμπη Ντιγκιρλάκη με άγριες διαθέσεις. Αμέσως πέφτουν επάνω του συνάδελφοι του Ντιγκιρλάκη για να τον προστατεύσουν από  πιθανές «φάπες»παρακαλώντας τον να  ηρεμήσει και να γυρίσει στην θέση του.

Ο Βασίλης Πανταζής καλμάρει και λέει όμως στον πρόεδρο του Δ.Σ Χρήστο Χασικίδη « Σας δηλώνω ότι αν το άτομο αυτό ασχοληθεί πάλι με μένα τότε θα τον πετάξω από το μπαλκόνι! (υπ όψιν ο Μπάμπης κάθεται προς το μέρος που είναι το μπαλκόνι και το οποίο βρίσκεται στο 2ο όροφο του κτηρίου)
Δημοσίευση: Αυγούστου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ- Νανόπουλος: «Ηρεμία και όχι προκλήσεις», Πανταζής: «Θα τον πετάξω από το μπαλκόνι» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator