Οι Μαυρογιαλούροι είναι εδώ...

0Οι Μαυρογιαλούροι είναι εδώ και πατούν στα βήματα, τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της λαϊκίστικης δεξιάς που αντί να κάνει δουλειά για να βάλει τις βάσεις για μια καλύτερη Ελλάδα, έκανε χιλιάδες προσλήψεις.

Έτσι λοιπόν και ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να γίνουν οι σύγχρονοι Κωνσταντάρες που βεβαίως τους μούτζωναν αλλά δεν έπαιρναν χαμπάρι. Δεν είναι μόνο ότι ο αρχηγός των Μαυρογιαλούρων πήγε και εγκαινίασε στη Σαντορίνη ένα νοσοκομείο – φάντασμα για το οποίο γελάνε και τα... ηφαίστεια. Είναι και το γεγονός ότι αυτή η κυβέρνηση κι ένας «οικολόγος» υπουργός επαναφέρει τους... αγροφύλακες. Ναι, καλά διαβάζετε. Εκείνο το περιβόητο σχέδιο του Βύρωνα Πολύδωρα με το οποίο διορίζονταν χιλιάδες και τους πλήρωνε ο ελληνικός λαός.

Όπως ανέφερε χθες ο Γ. Τσιρώνης, επιστρέφει το σώμα των αγροφυλάκων με την ίδρυση μιας νέας υπηρεσίας που θα αστυνομεύει τη φύση και η οποία θα περιπολεί στα εκατομμύρια στρέμματα δασών και δασικών εκτάσεων προκειμένου να πατάξει το περιβαλλοντικό έγκλημα.

Και ξέρετε ποιο είναι το βασικό... περιβαλλοντικό έγκλημα; Όχι δεν είναι τα αυθαίρετα, είναι η πάταξη της λαθροθηρίας, της παράνομης υλοτομίας, της ανεξέλεγκτης εναπόθεσης τοξικών αποβλήτων, της παράνομης μανιταροσυλλογής και αποψίλωσης πολύτιμων βοτάνων κ.λπ.

Θα κυνηγάνε τους μανιταροκλέφτες δηλαδή για να καταλάβουμε;

Σήμερα, υπάρχουν τρία σώματα: η ομοσπονδιακή θηροφυλακή με 250 άτομα, τα δασαρχεία με περίπου 3.000 δασοφύλακες και οι λιγοστοί φύλακες των φορέων διαχείρισης.

Όπως ανέφερε, διερευνάται εάν μπορεί να στελεχωθεί με δημοσίους υπαλλήλους ή συμβασιούχους. Τα έξοδα θα μπορούσαν να καλυφθούν από το Πράσινο Ταμείο, ή από τα έσοδα από τις άδειες κυνηγιού, που φτάνουν 15 με 20 εκατ. ευρώ.

Με απλά λόγια. Ένα ακόμη ρουσφετολογικό κόλπο για να μαζέψει πελατεία τώρα που οι εκλογές πλησιάζουν. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Πολύδωρας.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Αυγούστου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι Μαυρογιαλούροι είναι εδώ..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator