ΕΚΣΤΑΣΗ: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στο σπίτι της Άννας Κορακάκη στη Δράμα μετά την κατάκτηση του χρυσού - ΒΙΝΤΕΟ

0Πανηγυρικό κλίμα επικράτησε στο σπίτι της Άννας Κορακάκη στη Δράμα όταν η νεαρή αθλήτρια μετά από μια τιτάνια μάχη κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.
Η αγωνία, η συγκίνηση και η χαρά είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα της μητέρα της Φωτεινής, του αδερφού της Διονύση και λίγων συγγενών που είχαν μαζευτεί στο σπίτι της χρυσής Άννας για να την παρακολουθήσουν την ώρα του τελικού.

Δημοσίευση: Αυγούστου 11, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΣΤΑΣΗ: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στο σπίτι της Άννας Κορακάκη στη Δράμα μετά την κατάκτηση του χρυσού - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator