Μάγκας Γιαννιώτης: Μπλόκαρε την ένσταση!

0



Ανεπανάληπτος Γιαννιώτης ΚΑΙ εκτός νερού! Ο Έλληνας κολυμβητής διαφώνησε με την ένσταση της ελληνικής πλευράς για το μετάλλιό του και την «μπλόκαρε» ο ίδιος, αποδεικνύοντας πόσο ΜΕΓΑΛΟΣ είναι!

Μόνο περηφάνια για τον Σπύρο Γιαννιώτη!

Και όχι μόνο για την τεράστια προσπάθειά του στα 10χλμ. ανοικτής θάλασσας και το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε, αλλά γιατί έκανε κάτι πραγματικά σπουδαίο, αποδεικνύοντας το αθλητικό μεγαλείο του και πόσο μάγκας είναι!

Ο 36χρονος, λοιπόν, όταν έμαθε πως η ελληνική πλευρά έχει σκοπό να καταθέσει ένσταση για το μετάλλιό του, διαφώνησε και επέμεινε να μην κατατεθεί, θεωρώντας πως οι αγώνες πρέπει να κρίνονται εντός αγωνιστικών χώρων!

Με τις δηλώσεις του, άλλωστε, στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Γιαννιώτης είχε παραδεχθεί την ήττα του, έστω και για μια «χεριά». Η στάση του, λοιπόν, είχε ως αποτέλεσμα να μην προχωρήσει ΠΟΤΕ η διαδικασία της ένστασης, προκειμένου να δοθούν δύο χρυσά μετάλλια, αφού, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο Γιαννιώτης τερμάτισε στον ίδιο χρόνο με τον Ολλανδό Ολυμπιονίκη, Φέρι Βίρτμαν.
Δημοσίευση: Αυγούστου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μάγκας Γιαννιώτης: Μπλόκαρε την ένσταση!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator