ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: «Κύριε ΠΡΟΕΔΡΕ του Επιμελητηρίου ως εδώ... εμείς με τους θεσμούς δεν παίζουμε»

0



Κύριε ΠΡΟΕΔΡΕ του Επιμελητηρίου...Ως εδώ.

Το τελευταίο δίμηνο ακούσαμε απίθανα πράγματα από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας .

ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.
Επειδή όμως σε όλα υπάρχει και ένα όριο είμαστε υποχρεωμένοι , τόσο για λογαριασμό του Δήμου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου , όσο και για τους δημότες του Δήμου Κορινθίων αλλά και των επιχειρηματιών, εμπόρων , επαγγελματιών και βιοτεχνών να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Το αποκορύφωμα όλων είναι το υβριστικό και κατάπτυστο δελτίο τύπου του Επιμελητηρίου της 1ης Αυγούστου , το οποίο δυσφημεί όχι μόνον τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου , αλλά συνολικά την πόλη της Κορίνθου και το Δήμο Κορινθίων ευρύτερα σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας με την αποστολή του σε όλους τους πολίτες της Κορινθίας αλλά και της Ελλάδας.

Προσπαθώντας να ρίξει αλλού τις ευθύνες του για την παταγώδη αποτυχία του να οργανώσει μία αξιοπρεπή έκθεση στην Κόρινθο αναφέρει στο Δελτίο Τύπου ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

«Αιτία είναι η κωλυσιεργία και η αρνητική στάση του Δήμου Κορινθίων και του Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου στην παραχώρηση και αδειοδότηση του χώρου»

«Ακούστηκαν πολλά ψέματα , αστείες δικαιολογίες και υποθετικά σενάρια από τους κκ Πνευματικό και Α. Παππά στην απολογία τους σε κοινή συνέντευξη τύπου που δεν πιστεύει ούτε ο πιο φανατικός φίλος τους»

«Μη έχοντας καμία εμπιστοσύνη στα λεγόμενα περί δήθεν υποστήριξης του Δήμου στο Επιμελητήριο» .

«Η κωλυσιεργία , η αντίδραση και οι καθυστερήσεις από πλευράς δημοτικής αρχής οδηγούν το Επιμελητήριο εκτός της πόλης της Κορίνθου - έχουν περάσει δυόμιση μήνες από την αίτηση του επιμελητηρίου για παραχώρηση του λιμανιού χωρίς αποτέλεσμα».
Ο Δήμος Κορινθίων παραθέτει αυτούσια πραγματικά γεγονότα για την αποκατάσταση των πραγμάτων στην αληθινή τους βάση και οι Κορίνθιοι θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους ως προς το ποιος πραγματικά θέλει το καλό της πόλης ή όχι.

- Στις 9/5/2016 το Επιμελητήριο Κορινθίας (και όχι η Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου που διοργανώνει κάθε χρόνο την Έκθεση – έχει τη σημασία του αυτό!!!!!) για πρώτη φορά ζήτησε με έγγραφό του προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο την παραχώρηση χώρου στη χερσαία ζώνη Λιμένος Κορίνθου (στο Φλοίσβο) για την διοργάνωση της ετήσιας έκθεσης ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016 το διάστημα 5-10/10/2016 (Φανταστείτε να μην υπήρχαν τα πραγματικά προβλήματα και να είχε δοθεί η άδεια στο Επιμελητήριο. Η άδεια θα ήταν στο Επιμελητήριο και όχι στην Αναπτυξιακή του. Πως θα έκανε χρήση της άδειας του χώρου με υποκατάσταση η ανώνυμη εταιρεία του Επιμελητηρίου; Πως θα εισέπραττε τα χρήματα από τους εκθέτες για κάτι για το οποίο δεν θα είχε την προβλεπόμενη άδεια; Θα υπήρχαν σοβαρότατα νομικά και φορολογικά προβλήματα για τον ίδιο τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και της Αναπτυξιακής).

- Στις 12/5/2016 ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Παππάς με κίνηση αστραπή έστειλε το αίτημα στην αρμόδια Επιτροπή γνωμοδότησης προκειμένου να συμφωνήσει για την παραχώρηση του χώρου για διοργάνωση παρόμοιου είδους εκθέσεων.

- Στις 18/5/2016 άμεσα ανταποκρίθηκε η Επιτροπή υπό την προεδρία του Προέδρου κ. Παππά και συμφώνησε στην πρότασή του για παραχώρηση του χώρου για διοργάνωση εκθέσεων πληρώντας τις προϋποθέσεις του νόμου

- Στις 1/6/2016 ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου συγκάλεσε το Διοικητικό Συμβούλιο και ομόφωνα ενέκρινε με την 52/2016 απόφαση την παραχώρηση του χώρου σύμφωνα με το πρακτικό της γνωμοδοτικής επιτροπής.

- Άμεσα ο Πρόεδρος του ΔΛΤ έστειλε την απόφαση του Λιμενικού Ταμείου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για τον κατά νόμο έλεγχο και στις 9/6/2016 λήφθηκε η νομιμοποίηση της απόφασης από την ως άνω Διοίκηση.

- Στις 13/6/2016 το Επιμελητήριο υπέβαλε στην Πολεοδομία του Δήμου τοπογραφικό διάγραμμα για θεώρηση προς υποβολή στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο (στην Πολεοδομία καταχωρήθηκε στις 17/6/2016).

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Επιμελητηρίου έχει δηλώσει ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου έχει ενεργήσει σωστά και έγκαιρα. Άλλωστε φαίνεται από τις σχεδόν αυθημερόν ενέργειές του στις Υπηρεσίες.

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ αρχίζουν τα προβλήματα:

  • Στις 17/6/2016 (αυθημερόν με τη λήψη του εγγράφου από την Πολεοδομία) ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Ζήμος ζήτησε από το Λιμενικό Ταμείο τα εγκεκριμένα σχέδια της χερσαίας ζώνης λιμένα και την πρότασή του για τις επιτρεπόμενες δραστηριότητες στη ζώνη αυτή. (Πόσο πιο γρήγορα από αυθημερόν έπρεπε να ενεργήσουμε για κάτι που είναι νόμιμο και προβλεπόμενο;)
  • Στις 22/6/2016 το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κορινθίων (σχεδόν αυθημερόν με τη λήψη του εγγράφου) απέστειλε στην Πολεοδομία τα αιτούμενα στοιχεία (ΦΕΚ, έγγραφα, αποφάσεις).
  • Στις 24/6/2016 (σε δύο ημέρες) η Υπηρεσία της Πολεοδομίας άμεσα εξέτασε τον φάκελο και διαπίστωσε σοβαρές ελλείψεις (τοπογραφικό εξαρτημένο σε ΕΓΣΑ ΄87 , με αποτύπωση των κτιρίων με ορθή προβολή των κορυφών τους σε πίνακα των συντεταγμένων όπως απαιτείται για όλες τις αποτυπώσεις, ορθή εφαρμογή των οριογραμμών αιγιαλού και παραλίας).Για το λόγο αυτό ζήτησε από το Επιμελητήριο συμπληρωματικά στοιχεία, τονίζοντας παράλληλα ότι είναι απαραίτητα για την παροχή της σύμφωνης γνώμης του ΓΕΝ και του Υπουργείου Ανταγωνιστικότητας και Ανάπτυξης ακόμα και για προσωρινά κτίρια. Για να εξυπηρετηθεί το Επιμελητήριο η Υπηρεσία του Δήμου έδωσε στο μηχανικό του Επιμελητηρίου σε ψηφιακή μορφή σχέδια με τη σωστή θέση των οριογραμμών αιγιαλού και παραλίας (Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να κάνει η Υπηρεσία για να προχωρήσει σε άμεσες και νόμιμες ενέργειες;)
  • Και ενώ μέχρι εδώ οι ενέργειες ήσαν σχεδόν αυθημερόν εκ μέρους όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών και φορέων , το Επιμελητήριο Κορινθίας μόλις στις 11/7/2016 (δηλαδή 17 ημέρες μετά) προσκόμισε στην Πολεοδομία τα τοπογραφικά και τη σχετική έκθεση δήλωση στατικής επάρκειας.
Παρά την καθυστέρηση του Επιμελητηρίου, η Πολεοδομία την ίδια ημέρα εξέτασε τα σχετικά συνοδευτικά έγγραφα (παρουσία σχεδόν όλης της Υπηρεσίας (Εισηγήτρια, Τμηματάρχης, Διευθυντής) αλλά και εκπροσώπου του Επιμελητηρίου και διαπίστωσε εκ νέου σοβαρές ελλείψεις , που θα καθιστούσαν αδύνατη τη σύμφωνη γνώμη του ΓΕΝ και του ΥΠΑΑΝ. Για το λόγο αυτό δόθηκαν οδηγίες για διόρθωση των τοπογραφικών διαγραμμάτων αλλά και για τη θέση των κτιρίων τα οποία συμφωνήθηκε να κατασκευαστούν εντός της ζώνης παραλίας εξαντλώντας όλα τα νόμιμα περιθώρια, αφήνοντας όμως κάποια αναγκαία απόσταση από την οριογραμμή αιγιαλού για την πρόσβαση πεζών και οχημάτων, όπως απαιτείτο από την Εγκ.8321/12 ΓΓ Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής.
  • Το πρωί της επόμενης ημέρας 12/7/2016 ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Ζήμος , σε υλοποίηση των συμφωνηθέντων στη σύσκεψη, απέστειλε έγγραφο στο Επιμελητήριο (283/12-7-2016) για παροχή διευκρινίσεων και συμπληρωματικών στοιχείων δεδομένου ότι:
Α)τα τοπογραφικά σε κλίμακα 1:1000 δεν είναι ευανάγνωστα ως προς την αρίθμηση των κορυφών των κτιρίων

Β)δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της εγκυκλίου 8321/2012 δηλαδή τα κτίρια να μην παρακωλύουν την άνετη και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων και

Γ)δεν εξασφαλίζεται η ελεύθερη διέλευση του κοινού κατά μήκος του πεζοδρομίου και η προσπέλασή του προς τη θάλασσα.

Στη βόρεια πλευρά τους τα κτίρια σχημάτιζαν σφηνοειδή διάδρομο με την οριογραμμή αιγιαλού ο οποίος σταματούσε απότομα .

Η Πολεοδομία έκρινε ότι στα υποβληθέντα τοπογραφικά υπάρχει ανακολουθία στη θέση των κτιρίων η βόρεια πλευρά των οποίων βρίσκεται σχεδιαστικά εντός της ζώνης παραλίας αφήνοντας κάποια απόσταση από την οριογραμμή αιγιαλού (χωρίς αυτή να έχει το απαιτούμενο πλάτος για την πρόσβαση πεζών και οχημάτων όπως απαιτούνταν από την διευκρινιστική εγκύκλιο Εγκ. 8321/12) , ενώ οι αντίστοιχες συντεταγμένες των κορυφών των κτιρίων βρίσκονταν 2.70μ. μέσα από την οριογραμμή αιγιαλού (δίπλα στη θάλασσα) το οποίο απαγορεύεται από τις διατάξεις του Ν. 2971/01.
  • Και ενώ υπήρχε συμφωνία για το πως θα διορθωθούν τα σχέδια από το Επιμελητήριο μέχρι σήμερα κανένα στοιχείο δεν προσκομίστηκε στο Δήμο Κορινθίων για να προχωρήσει το αίτημα προς παροχή σύμφωνης γνώμης του ΓΕΝ και του ΥΠΑΑΝ.
  • Αντίθετα στις 20 Ιουλίου 2016 κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Επιμελητηρίου , κατά την προσφιλή του τακτική προ ημερήσιας διάταξης , εγκαλούσε τον κ. Δήμαρχο (μάλλον όχι τον κ. Δήμαρχο!!!!!, αλλά τον κ. Πνευματικό) και τον κ. Αντ. Παππά για την κωλυσιεργία τους να παράσχουν την αιτηθείσα άδεια του Επιμελητηρίου. Βέβαια δόθηκαν οι αναγκαίες εξηγήσεις , αλλά ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ δεν ήθελε να ακούσει διότι ήδη είχε παραπλανήσει τους πάντες με την απόφασή του για το Λουτράκι.
  • Και ενώ το βράδυ της 20/7/206 εγκαλούσε τη Δημοτική Αρχή για την κωλυσιεργία τους να παράσχουν την άδεια να γίνει η Έκθεση στο Φλοίσβο, χωρίς καμία άλλη αναφορά για άλλο χώρο, την επόμενη ημέρα 21 Ιουλίου 2016 το πρωί στη συνέντευξή του ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Επιμελητηρίου ανακοίνωσε ότι η Έκθεση θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο του Λουτρακίου και ήδη έχει συμφωνήσει ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Μάλιστα παρουσίασε και σχετικό τηλεοπτικό σποτ.
Για την απόδειξη χλευασμού του Δημοτικού Συμβουλίου εκ μέρους του κ. Προέδρου αρκεί να αναφερθεί ότι το αίτημα του Επιμελητηρίου στο Δήμο Λουτρακίου έχει υποβληθεί από 4/7/2016 !!!!!!. Απίστευτα πράγματα. Και ο ίδιος μας προσκόμιζε ελλιπή τοπογραφικά στις 11/7/2016 για την έγκριση παραχώρησης του χώρου στο Φλοίσβο, αλλά και μας έκανε δριμεία επίθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 20/7/2016.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

Είναι φανερό πλέον σε όλους ποιος κοροϊδεύει, ποιος παίζει, ποιος παραπλανά τους πολίτες, ποιος λέει ψέματα, ποιος δεν ήθελε και δεν θέλει να γίνει η Έκθεση στην Κόρινθο.

Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στον θεσμό της Έκθεσης , όπου και να γίνει.

Τώρα , όσον αφορά τη σοβαρότητα του εγχειρήματος αρκεί να αναφέρουμε τα εξής:

-Στη συνέντευξη τύπου του κ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ του Επιμελητηρίου στις 7/6/2016 και στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει ότι το αίτημά του δεν χρειάζεται έγκριση ΓΕΝ και ΥΕΝ σύμφωνα με τη νομοθεσία διότι πρόκειται για απλή παραχώρηση του χώρου. Βέβαια εκ των υστέρων κατάλαβε ότι είναι απαραίτητη η έγκριση – σύμφωνη γνώμη, σύμφωνα με την εγκύκλιο του 8321/2012 του ΥΠΑΑΝ, όπως άλλωστε την επικαλείται και ο ίδιος στο 3005/13-6-2016 έγγραφό του προς το Δήμο-Δ/νση Πολεοδομίας.

-Τώρα όσον αφορά το γεγονός γιατί η Έκθεση δεν έγινε το 2015 και γίνεται το 2016 , δήλωσε στο Συμβούλιο και τους δημοσιογράφους τον Μάιο, ότι φέτος ενδείκνυται η διεξαγωγή της επειδή έχει βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση στη Χώρα.!!! Αυτά δεν τα ισχυρίζεται ούτε η ίδια η Κυβέρνηση. Αυτά ας τα βλέπουν οι κομματικοί του φίλοι (βουλευτές, στελέχη και μέλη).

Πέραν όμως των ανωτέρω εκτεθέντων κατά χρονολογική σειρά λυπούμαστε που ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Επιμελητηρίου μας αναγκάζει να θυμίσουμε στον ίδιο και τους ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ την συμπεριφορά του. Νομίζαμε ότι τα ΨΕΜΑΤΑ ήταν μόνον προεκλογικό υλικό για τον ίδιο. Δυστυχώς πέσαμε έξω.

-Ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ είχε μάθε μέχρι τον Μάϊο 2014 να κερδίζει. Δυστυχώς για αυτόν αλλά ευτυχώς για την ΚΟΡΙΝΘΟ και του ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ του έδωσαν ένα ηχηρό μάθημα ότι θα πρέπει να μάθει και να χάνει. Αν δεν το κατάλαβε μέχρι σήμερα θα περιμένει πολλά χρόνια ακόμα διότι θα έλθουν και άλλες απανωτές ήττες. Υπομονή.

-Επειδή δεν έχει χωνέψει ακόμα την ήττα του στις δημοτικές εκλογές του 2014 , αδυνατεί από εμπάθεια και μόνον να αποκαλέσει τον Δήμαρχο ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ με το θεσμικό του όνομα. Τον Πνευματικό μπορεί να μην τον σέβεται. Δικαίωμά του είναι. Τον ΔΗΜΑΡΧΟ όμως πρέπει να μάθει να τον σέβεται. Αν φυσικά θέλει να τον σέβονται με τον θεσμικό του ρόλο ως ΠΡΟΕΔΡΟΥ του Επιμελητηρίου.

-Ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ βλέπει παντού εχθρούς. Όλοι του φταίνε όταν δεν μπορεί να επιτύχει κάτι. Εκτός φυσικά από τον ίδιο. Έτσι του φταίει ο κ. Πνευματικός (φυσικά όχι ο κ. Δήμαρχος) και ο κ. Παππάς για την ελλιπή προσπάθειά του να γίνει η έκθεση στην Κόρινθο.

Ας θυμηθούμε λίγο τα γεγονότα στις δημοτικές εκλογές:

-Έφταιγαν οι Εφορευτικές Επιτροπές

-Έφταιγαν οι δικηγόροι

-Έφταιγε το Υπουργείο Εσωτερικών και Δικαιοσύνης που δεν τον κατέτασσε νικητή

-Έφταιγαν τα δικαστήρια που ολιγωρούσαν

-Έφταιγαν οι βουλευτές που δεν τον στήριξαν

Όλοι έφταιγαν εκτός από τον ίδιο.

Είναι να απορεί κανείς με το θράσος του.

-Και φυσικά να θυμηθούμε τα απίθανα προεκλογικά ψέματα για τα κρουαζιερόπλοια που θα ερχόντουσαν 2 κάθε εβδομάδα με 1800 άτομα κάθε ένα (1.080 επιβάτες και 720 πλήρωμα) από τον Μάρτιο μέχρι τον Οκτώβριο και θα άφηναν στην πόλη της Κορίνθου 10.000.000 € κάθε χρόνο!!!!!!!!! Να θυμηθούμε ότι στις 29/3/2014 έρχεται το πρώτο κρουαζιερόπλοιο. Να θυμηθούμε την απίστευτη προεκλογική του ομιλία «Αυτοί φεύγουν (εννοούσε εμείς) και τη Δευτέρα των εκλογών έρχονται τα κρουαζιερόπλοια».

-Τέλος και επειδή μας προκάλεσε ότι ο Δήμος Κορινθίων ποτέ δεν συμμετείχε στην Έκθεση που διοργανώνει το Επιμελητήριο του θυμίζουμε ότι το 2010 ο Δήμος μας συμμετείχε με περίπτερο. Ας ανατρέξει στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου να δει τον κατάλογο εκθετών για να διαπιστώσει του λόγου το αληθές. Αποδείχτηκε όμως ότι το υπέρογκο κόστος προς το Επιμελητήριο ήταν δυσανάλογο με τα αποτελέσματα που είχαμε στην έκθεση εκείνη. Και επειδή σεβόμαστε και το τελευταίο ευρώ του δημότη (γι’ αυτό άλλωστε έχουμε πανίσχυρο οικονομικά Δήμο) έχουμε αποφασίσει να μην συμμετάσχουμε σε εκθέσεις με παρόμοιο οικονομικό κόστος. (Εξάλλου η τιμή που έχει καθορίσει η Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου Κορινθίας είναι επιβεβαιωμένο ότι είναι διπλάσια από αυτήν άλλων εκθέσεων άλλων Επιμελητηρίων).

Και επειδή στο παραλήρημά του σας ανακάτεψε μέχρι και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στα Αθίκια (έμπλεξε πολλά πράγματα) και μίλησε ανεύθυνα, όπως συνηθίζει άλλωστε, για φιάσκο επαναλαμβάνουμε (του το είπαμε στο Συμβούλιο) ότι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία. Η έκθεση που είχε σχεδιαστεί με μερικούς εκθέτες αγροτικών προϊόντων ήταν σχεδιασμός στελέχους του συνδυασμού του και πολιτικού του φίλου. Αν αυτό απέτυχε ας απευθυνθεί στον ίδιο.

-Δικαιωθήκαμε όταν του είπαμε τον Ιούνιο με τον κ. Παππά ότι ο σκοπός του δεν ήταν να γίνει η Έκθεση στο Φλοίσβο ή στην Κόρινθο. Σκοπός του ήταν να ρίξει λάση στη Δημοτική Αρχή και να ψαρέψει σε θολά νερά. Ποτέ δεν απευθύνθηκε στο Δήμο για να ζητήσει τη στήριξη για χώρο ή άλλο τρόπο βοήθειας. Όσον αφορά τα μπαζώματα που επικαλείται αγνοεί ότι και ο ίδιος έχει ψηφίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο το αίτημα παραχώρησης του χώρου στο Δήμο Κορινθίων από το Υπουργείο Οικονομικών. Κάνει όμως ότι δεν το θυμάται. Τί άλλο πρέπει να κάνουμε εμείς; Να γίνουμε και Υπουργείο. Έχουμε κάνει αρμοδίως τις ενέργειές μας. Άλλοι αποφασίζουν όμως. Ο ίδιος ξέρει μόνον να σπιλώνει και να μην αναγνωρίζει ούτε το γεγονός ότι αυτή η Δημοτική Αρχή μετά από 20 χρόνια κατάφερε να επανακαθορίσει το χώρο του νέου αιγιαλού μετά την εκτέλεση των έργων των μπαζωμάτων μέσα από πολλές συναρμόδιες Υπηρεσίες, κάνοντας ΦΕΚ την σχετική απόφαση το 2013. Ας περιμένει λίγο ακόμα και θα δεί ότι θα μας παραχωρηθεί ο χώρος , όταν βέβαια η Κτηματική Υπηρεσία καταγράψει το χώρο ως δημόσιο κτήμα (μεταξύ παλαιού και νέου αιγιαλού).

Αλλά σκοπός του δεν είναι να ρωτά για να μάθει. Σκοπός του είναι να ρίχνει λάσπη ελπίζοντας ότι κάτι θα μείνει.

Κύριε ΠΡΟΕΔΡΕ του Επιμελητηρίου.

Ως εδώ. Αρκετά δεν μιλήσαμε μέχρι σήμερα.

Να γνωρίζετε πλέον ότι δεν θα αφήνουμε τίποτα να πέφτει κάτω από αυτά που λέτε χωρίς να παίρνετε απάντηση.

Πάνω απ’ όλα γιατί εκτός από τα πρόσωπά μας υβρίζετε και δυσφημείτε την ΚΟΡΙΝΘΟ και το Δήμο Κορινθίων.

Έχετε εισάγει νέα ήθη και έθιμα στην δημοτική πολιτική της Κορίνθου, πρωτοφανή για τον Κορινθιακό πολιτισμό.

Μέχρι σήμερα όλοι γνωρίζαμε ότι οι εκλογές τελείωναν και όλοι μαζί δουλεύαμε για το καλό του Δήμου.

Δυστυχώς αλλάξατε τα δεδομένα για προσωπική προβολή ποδοπατώντας κάθε έννοια δημοκρατίας, σεβασμού και αξιοπρέπειας.

Εμείς με τους θεσμούς δεν παίζουμε

Δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με το Επιμελητήριο και την Αναπτυξιακή σας. Και να ξέρετε θα είχαμε πολλά να πούμε.
Δημοσίευση: Αυγούστου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: «Κύριε ΠΡΟΕΔΡΕ του Επιμελητηρίου ως εδώ... εμείς με τους θεσμούς δεν παίζουμε»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator