Παραλήρημα Πιτσιρίκου για Κορακάκη: «Ντροπή για την Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο στη σκοποβολή»

0


Αν και είχε πει πως θα σταματήσει να αρθρογραφεί, φαίνεται πως σύντομα το μετάνιωσε.
Ο λόγος για τον blogger Πιτσιρίκο που μετά την νίκη της Άννας Κορακάκη, έσπευσε να εκτοξεύσει τα «πυρά» του στην αθλήτρια που σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία.

Ο ίδιος γράφει μάλιστα ειρωνικά «Επίσης, πώς είναι δυνατόν να πανηγυρίσουν οι Έλληνες την νίκη μιας Ελληνίδας επί μιας Γερμανίδας;»

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο του:

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στη χώρα μας η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αεροβόλο πιστόλι των Ολυμπιακών Αγώνων από την Άννα Κορακάκη.

Οι Έλληνες καταδικάζουν την βία από όπου κι αν προέρχεται, οπότε πώς μπορούν να πανηγυρίσουν ένα χρυσό μετάλλιο σε αγώνισμα με πιστόλι;

Το πιστόλι είναι ένα φονικό όπλο και πρέπει να το έχουν μόνο οι αστυνομικοί και τα άλλα όργανα του κράτους, για να καθαρίζουν απροσάρμοστους έφηβους και αναρχικούς.

Τι θα γίνει αν οι επιτυχίες της Άννας Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες οδηγήσουν στα σκοπευτήρια εκατοντάδες χιλιάδες νέους Έλληνες;

Ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί πως όλοι αυτοί οι Έλληνες -που θα γίνουν άσοι στο πιστόλι- θα περιοριστούν στο να σημαδεύουν χαρτόνια στα σκοπευτήρια και δεν θα πάρουν τα όπλα, για να απελευθερώσουν την Ελλάδα;

Επίσης, είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ανυπόληπτη πια Ελλάδα κατέκτησε δυο μετάλλια στο πιστόλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες;

Μήπως αυτό είναι ένα σατανικό σχέδιο των εχθρών του έθνους μας, για να οδηγήσουν την χώρα μας στην αναρχία και στο χάος;
Επίσης, τι δουλειά έχουν οι Ελληνίδες με τα πιστόλια;

Η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι, να φροντίζει τον άνδρα της, να μεγαλώνει τα παιδιά της, να πλένει, να μαγειρεύει και να κεντάει. Και την Μεγάλη Παρασκευή να στολίζει με λουλούδια τον Επιτάφιο.

Η γυναίκα πρέπει να μαθαίνει γαλλικά και πιάνο. Άντε και λίγο μπαλέτο, για να μην στέκεται σαν αγγούρι και εκθέτει τον άνδρα της στις κοινωνικές συναναστροφές του.

Τι παράδειγμα δίνει η πιστολέρο Άννα Κορακάκη στις Ελληνοπούλες;
Αυτό είναι το πρότυπο που θέλουμε να έχουν τα κορίτσια μας; Μια γυναίκα με ένα πιστόλι στο χέρι;

Επίσης, πώς είναι δυνατόν να πανηγυρίσουν οι Έλληνες την νίκη μιας Ελληνίδας επί μιας Γερμανίδας;

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα μας και θα πρέπει να στενοχωριόμαστε, όταν μια Ευρωπαία νικάει μιαν άλλη Ευρωπαία.
Σπάραξε η καρδιά μου, όταν η Ελληνίδα νίκησε την Γερμανίδα.
Πότε θα σταματήσει επιτέλους ο εμφύλιος στην Ευρώπη;

Πότε επιτέλους θα συμμετάσχει η Ευρώπη με μια ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες;
Η Ελλάδα πρέπει να αποσυρθεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέχρι η Ευρώπη να συμμετάσχει ενωμένη σε αυτούς.
Πρέπει να πιέσουμε. Η Ευρώπη είναι η πατρίδα μας.

(Βρίσκω καταπληκτικό το γεγονός ότι οι Έλληνες πρέπει να αισθανθούν εθνικά υπερήφανοι και να πανηγυρίσουν υποχρεωτικά την νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενός Έλληνα αθλητή τον οποίον δεν γνώριζαν, σε ένα αγώνισμα το οποίο δεν ήξεραν μέχρι χτες ότι υπήρχε. Οι «μεγάλες επιτυχίες» των προηγούμενων δεκαετιών και η εκμετάλλευση των προσπαθειών των Ελλήνων αθλητών από πολιτικούς είναι ένα παλιό και κακό ανέκδοτο. Τα αποτελέσματά του τα είδαμε και τα βλέπουμε. Σανός ήταν και οι Κεντέρηδες με τις Θάνου. Σανός και φούσκες. Φούσκες που έσκασαν.)
Δημοσίευση: Αυγούστου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παραλήρημα Πιτσιρίκου για Κορακάκη: «Ντροπή για την Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο στη σκοποβολή»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator