Βάφουν τα χέρια τους με το αίμα των ικετών ασύλου…

0



Τρέμοντας προδίδουν αρχές και αξίες του Ελληνισμού...
Σκύβουν το κεφάλι στις εντολές του "σουλτάνου"
Φοβικά ανθρωπάρια που ασκούν την εξουσία τους καταστρέφουν τώρα και την ιστορική αξιοπρέπεια της χώρας

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Όταν κυβερνά η παράνοια και ο φόβος είναι πολύ δύσκολο να επικρατήσει η λογική. Το θρίλερ με την δίκη των 8 τούρκων συνεχίζεται. Τα νομικά επιχειρήματα κατά της έκδοσης είναι τόσα πολλά, που όλα συντείνουν στην άποψη της μη έκδοσής τους. Αντίθετα, τα πολιτικά επιχειρήματα είναι κάτι περισσότερο από σαθρά, αλλά ταυτόχρονα μεστά φοβικότητας υπεράσπισης όχι μόνο της νομοθεσίας (Ελληνικής, Ευρωπαϊκής και Διεθνούς), αλλά και της αξιοπρέπειας της Ελλάδας.

Φοβικές πανικόβλητες πολιτικές καρικατούρες, αρνούμενοι τις προσωπικές τους ιδεολογίες και ιδεοληψίες, υπό τον φόβο της οργής του «σουλτάνου» επιχειρούν να αναφέρονται σε ισχυρά επιχειρήματα της Τουρκίας που απαιτεί την έκδοση των 8 τούρκων. Διαγράφουν όχι μόνο τη νομική, αλλά και την ηθική πλευρά του ζητήματος και αγωνιούν να κλείσουν το θέμα το συντομότερο δυνατό υπό το βάρος των τουρκικών πιέσεων.
Υπερτονίζουν συστηματικά τα σκαιώδη επιχειρήματα του ημιπαράφρονα πολιτικού δικτάτορα Ερντογάν και αγνοούν με χαρακτηριστική άνεση την ικεσία εκείνων που προσέφυγαν στην Ελλάδα ευελπιστώντας στην προστασία τους από μία δημοκρατία και από μία χώρα που ιστορικά (από τα βάθη της αρχαίας ιστορίας της) προτάσσει την ηθική έναντι ακόμη και του νόμου. Αν και στην περίπτωση των 8 τούρκων που αιτήθηκαν άσυλο στην Ελλάδα ο νόμος καλύπτει θετικά το αίτημά τους, η πολιτική ανήθικη ηγεσία της χώρας ανθίσταται ισχυρά και προσπαθεί να ανατρέψει (για μία ακόμη φορά) την κραυγαλέα απαίτηση που υποστηρίζει την προστασία του ικέτη.

Χαρακτηριστικό της γελοιότητας που διέπει ένα τόσο σοβαρό θέμα είναι πως η τουρκική πλευρά αγνοεί ακόμη και τα στοιχεία των 8, αλλά αυτοβούλως τους συνδέει με την επιχείρηση εξόντωσης – δολοφονίας του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν. Δεν προσπαθεί καν να δικαιολογήσει το πως μετακινήθηκαν αυτοί οι 8 από τη νοτιοδυτική Τουρκία στην ανατολική Θράκη, πως άλλαξαν ελικόπτερο (άφησαν ένα πολεμικό ελικόπτερο που θα κάλυπτε με αρκετή ασφάλεια τις ανάγκες διαφυγής τους) με τέτοια άνεση ενώ η Τουρκία έβραζε και πως κατόρθωσαν να φτάσουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου… Όχι, η τουρκική πλευρά δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο (αυτή τη στιγμή) πέρα από την έκδοση των συγκεκριμένων. Ούτε ενδιαφέρεται για το ότι δεν υπάρχει ελληνοτουρκική διακρατική συμφωνία έκδοσης εγκληματιών, ούτε φυσικά καλύπτει το τυπικό του πράγματος, πως οι άνθρωποι αυτοί (των οποίων την ταυτότητα η Τουρκία δεν γνωρίζει) δεν έχουν καταδικαστεί, έχουν μόνο κατηγορηθεί γενικώς και αορίστως. Δεν ενδιαφέρεται ο Ερντογάν για τη διεθνή νομιμότητα. Το μόνο που ενδιαφέρει τον "σουλτάνο" είναι να προσφέρει αίμα στους διψασμένους και αφιονισμένους οπαδούς του.

Είναι απολύτως σαφές πως η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου δεν πρόκειται να σεβαστεί ούτε τα νομικά στοιχεία και επιχειρήματα, ούτε την ηθική προσταγή υπεράσπισης των αυτονόητων, της ελληνικής κουλτούρας και ελληνικού πολιτισμού που λάμπρυνε αυτή τη μικρή χώρα στο διάβα της ιστορίας.
- Όχι, δεν πρόκειται να «κρατήσουν Θερμοπύλες» απέναντι στην βαρβαρότητα του τουρκικού καθεστώτος.
- Όχι, δεν πρόκειται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ούτε να υπακούσουν στα ιστορικά κελεύσματα εκείνων που έδωσαν την ζωή τους για την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
- Όχι, δεν πρόκειται να προσεγγίσουν καν το ηθικό σκέλος του ζητήματος.
Αντίθετα, θα επαναλάβουν συμπεριφορές σκαιότατες (Τσολάκογλου, Σημίτης) και θα παραδώσουν τους ικέτες στα χέρια των εκτελεστών τους. Ταυτόχρονα, θα παραδώσουν την τιμή και την αξιοπρέπεια της χώρας στα πόδια του ημιπαράφρονα τούρκου ηγέτη που δεν διστάζει να απειλεί τις ελληνοτουρκικές σχέσεις μέσω του πρέσβυ του στην Ελλάδα. Θα επιλέξουν με μία εσωτερική διαδικασία να διατάξουν «για λόγους εθνικής ασφάλειας και για λόγους που απειλούν με ελληνοτουρκική στρατιωτική σύρραξη» την άρνηση απόδοσης ασύλου στους 8 αιτούντες ικέτες. Και ο σπουδαιότερος λόγος της διαταγής - απόφασης έκδοσης των συγκεκριμένων αιτούντων ασύλου δεν είναι άλλος από την ύπαρξη 4 μουσουλμάνων βουλευτών που με τις ψήφους τους στηρίζουν την συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου. Και κάπου εκεί, με γραφειοκρατικό τρόπο, οι «αριστεροί ριζοσπάστες και ανθρωπιστές», παρέα με τους «πατριώτες που υπερασπίζονται τα εθνικά ιδεώδη και κόκκινες γραμμές που έγιναν ροζ καμπύλες», σιωπηλά θα γίνουν συνένοχοι της διαπόμπευσης, του βασανισμού και της εκτέλεσης ανθρώπων που διαφώνησαν με τον «σουλτάνο», που διέταξε να μείνουν άταφοι οι νεκροί πραξικοπηματίες...! (ας θυμηθούμε στο σημείο αυτό μια συγκεκριμένη ελληνική τραγωδία που ύμνησε τις ανώτερες από τον άνθρωπο αξίες και που έγινε αιτία να θαυμαστεί το ελληνικό πνεύμα και ο ελληνικός πολιτισμός από όλο τον σύγχρονο κόσμο, μέσα από μια κοπέλα, την Αντιγόνη, που στάθηκε όρθια, με πράξεις και όχι με λόγια, απέναντι στον μαινόμενο παντοδύναμο βασιλιά...)

Δεν ενδιαφέρει διόλου τον γράφοντα το ότι αυτοί οι 8 εκπαιδεύθηκαν και ως μοναδικό τους έργο είχαν την αποστολή επιθετικών ενεργειών κατά της Ελλάδας. Δεν ενδιαφέρουν διόλου οι έμμεσες απειλές προς την Ελλάδα του εκτός ορίων και λογικής τούρκου προέδρου. Με πρόταγμα την ελληνική ιστορία, την τιμή και την αξιοπρέπεια που επεδείκνυε πάντοτε αυτή η χώρα ακόμη και προς τους επιτιθέμενους, με πρόταγμα την ηθική υποχρέωση σεβασμού εκείνων των νόμων που υπερβαίνουν των ανθρωπίνων, με πρόταγμα τον ελληνικό πολιτισμό και την Παιδεία, και, κυρίως, με πρόταγμα την υπεράσπιση της πατρίδας από την διολίσθησή της στον βούρκο της αθλιότητας, της υποταγής στις εντολές του αιμοσταγούς Ερντογάν…

Μπορεί η "ελληνική" συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου να έχει κάθε διάθεση να βάψει τα χέρια της με αίμα αθώων (δεν θα είναι η πρώτη της φορά)...
Μπορεί αυτό το άθλιο συνονθύλευμα πολιτικών να θέλει να παραβιάσει το ανθρώπινο νόμο, αλλά και την ηθική επιταγή...
Μπορεί αυτοί οι κρυπτόμενοι από τον ελληνικό λαό να επιθυμούν να αποδεχθεούν τον Ερντογάν ως «αφέντη» που διατάζει και οι διαταγές του πρέπει να εκτελεστούν χωρίς δεύτερη κουβέντα…

Αυτό όμως...
- Δεν σημαίνει πως εμείς οι υπόλοιποι πολίτες της χώρας θέλουμε να βάψουμε τα χέρια μας με αίμα ανθρώπων που ήρθαν σε εμάς ζητώντας να τους σώσουμε και να γίνουμε συνένοχοι της δικής σας φρίκης.
- Δεν σημαίνει πως αποδεχόμαστε την απώλεια της προσωπικής μας αξιοπρέπειας, του ήθους και των βασικών αρχών της πίστης μας.
- Δεν σημαίνει πως εμείς θα αναγνωρίσουμε τον «σουλτάνο» Ερντογάν σαν υπέρτατη αρχή, ούτε φυσικά πως είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε στις όποιες απειλές ενός φανατικού ισλαμιστή, εγωπαθή, ματαιόδοξου και παράφρονα που καταστρέφει την ίδια του τη χώρα.

Κλείνοντας, μία συμβουλή στο τραγικό και πανάθλιο κυβερνητικό δίδυμο: Κι αν τίποτε άλλο δεν έμεινε να υπερασπιστείτε, σταθείτε όρθιοι δίπλα στους προγόνους και τις ανυπέρβλητες αξίες που με τη ζωή και το θάνατό τους παρέδωσαν σε όλους εμάς. Κι αν ούτε αυτό δεν μπορείτε να κάνετε επειδή μισείτε αυτή την χώρα, σκεφτείτε εκείνη τη τραγική στιγμή που εσείς θα είστε εκείνοι που θα ικετεύετε για έλεος επειδή προδώσατε τις προαιώνιες αξίες μας…
Τέλος, σκεφτείτε εσείς που λέτε πως κυβερνάτε την χώρα... Σκεφτείτε την ιστορική συγκυρία της απαίτησης του Ερντογάν με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και, επιτέλους, συνέλθετε και αρνηθείτε να γίνει μία νέα άτυπη τουρκική εισβολή αυτή τη φορά στην Ελλάδα...

ΥΓ: Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως οι τουρκόφρονες της Θράκης, με την «πολιτική κάλυψη» του εθνικιστικού τουρκικού κόμματος ΚΙΕΦ (DEB), διοργανώνουν «μαζικό συλλαλητήριο» στο οποίο θα διαμαρτύρονται για την εις βάρος τους καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Ελλάδα.
Είναι οι ίδιοι που λίγες ημέρες πριν, ως έμμισθοι κεφαλοκυνηγοί εμφανίσθηκαν δημοσίως διαμαρτυρόμενοι να απαιτούν την παράδοση των 8 τούρκων στα χέρια του Ερντογάν για να τους εκτελέσει...!!!
Όχι, κανένας από αυτούς δεν θα συρθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη για δημιουργία κλίματος ανωμαλίας, για απειλή της ειρηνικής συμβίωσης και την υποδαύλιση μίσους. Ούτε κανένας από αυτούς θα κατηγορηθεί για ψευδείς δηλώσεις κατά της Ελλάδας, οι οποίες δημιουργούν αρνητική εικόνα για την χώρα και χρησιμοποιούνται από την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας ως «επιχειρήματα» επί των ελληνοτουρκικών διαφορών. Στην χώρα όπου οι ίδιοι δηλώνουν ότι καταπατούνται τα ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματά τους δεν θα βρεθεί κανένας να τους «ψιθυρίσει» πως «έχουν τελειώσει». Και όλα αυτά αποδεικνύουν πως τα εν Ελλάδι φερέφωνα του «σουλτάνου που έβαλε πλώρη να γίνει χαλίφης» είτε έχουν χειραγωγηθεί, είτε έχουν πληρωθεί και προσδοκούν με την στάση τους να βλάψουν την Ελλάδα.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Αυγούστου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βάφουν τα χέρια τους με το αίμα των ικετών ασύλου…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator