Ανάρτηση «γροθιά» από Έλληνα στην Αυστραλία! Διαβάστε πως πέρασε την μέρα του ο νεαρός μετά τον βανδαλισμό !

0


Ο Έλληνας από την Αυστραλία μας έχει συνηθίσει σε ωμές και ωραίες περιγραφές

Εδώ δίνει άλλο ενα ρεσιτάλ «γροθιά» στην ιδεολογία των εξουσιαστικών παρακρούσεων του ελλαδιστάν μας

Διαβάστε την εδώ:

Αυτό το φλωροαλητάκι αμέσως μετα τη κατάπτυστη πράξη του πήγε στο σπίτι του, όπου η μαμά του είχε ετοιμάσει το αγαπημένο του φαγητό! Το έφαγε όλο, πήγε στο καθαρό λογω της μαμάς δωματιο του όπου το κρεβάτι ήταν στρωμένο και έπεσε να κοιμηθεί αφού πρώτα ρεύτηκε και έκλασε για να δείξει ποσο επαναστάτης είναι…μετα απο τρεις ώρες ξύπνησε, τράβηξε μια μαλακία και άνοιξε τη ντουλάπα του…οπου ολα τα ρούχα του ηταν φρεσκοπλυμενα και τακτοποιημένα απο τη μαμά! Αγορασμένα με τα λεφτα του μπαμπά! Ντύθηκε και αμέσως πηγε στη μαμά για να του δώσει λεφτά για καφέ και τσιγάρα…κατέβηκε στη πιλοτή έβαλε μπρος το αγορασμένο απο το μπαμπά του αυτοκίνητο και πηγε να βρει τη κοπροπαρέα του στα Εξαρχεια…εκει άρχισαν ολοι τους να παραγγέλνουν φραπεδούμπα με τα λεφτά του μπαμπά τους και να βρίζουν τη καπιταλιστική κοινωνία και τους γονείς τους, τα μικροαστικά ανθρωπάκια…

Antony Margetis
Δημοσίευση: Αυγούστου 31, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανάρτηση «γροθιά» από Έλληνα στην Αυστραλία! Διαβάστε πως πέρασε την μέρα του ο νεαρός μετά τον βανδαλισμό !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator