Επίθεση Κασιδιάρη στον Κοντομηνά στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής: "Φοβάμαι μην πάθεις έμφραγμα καραγκιόζη"

0Ανέβηκαν και σήμερα οι τόνοι στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τις δανειοδοτήσεις κομμάτων και ΜΜΕ, στην οποία καταθέτει ο ισχυρός άνδρας του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς.

Οπως έκανε χθες με τον Σταύρο Ψυχάρη, έτσι και σήμερα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ήταν ιδιαίτερα εριστικός και προσπαθησε να προκαλέσει επεισόδιο. Μάλιστα η συμπεριφορά του χρυσαυγίτη βουλευτή ανάγκασε τον Δημήτρη Καμμένο που προεδρεύει σήμερα της επιτροπής να διακόψει για πέντε λεπτά.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής παρότρυνε τον κ. Κοντομηνά να μην κουνιέται και πολύ γιατί είναι σε κρίσιμη ηλικία και υπάρχει κίνδυνος εμφράγματος κάτι που έκανε τον κ. Κοντομηνά να τον αποκαλέσει κύριο τίποτα και στη συνέχεια να τονίζει στον κ. Κασιδιάρη πως είναι ένα τίποτα.

Οπως είναι φυσικό το γεγονός αυτό έφερε εκτός ορίων τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής αποκαλώντας τον κ. Κοντομηνά καραγκιόζη και προσθέτοντας πως σέβεται οτι είναι 100 χρονών γιατί διαφορετικά θα σηκωνόταν επάνω.

Τότε επενέβη ο πρόεδρος της επιτροπής διακόπτοντας την συνεδρίαση.
Δημοσίευση: Αυγούστου 04, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επίθεση Κασιδιάρη στον Κοντομηνά στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής: "Φοβάμαι μην πάθεις έμφραγμα καραγκιόζη""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator