Πανούτσος: «Έχουν διαιρέσει τόσο τη χώρα, που σκεφτόμαστε αν η Κορακάκη είναι φιλελέ ή συριζαία…»

0



Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο αθλητικογράφος και αρθρογράφος Αντώνης Πανούτσος αναφέρεται στο γεγονός, ότι η χώρα έχει διαιρεθεί τόσο πολύ, που «το πρώτο πράγμα που κάνει κάποιος είναι να σκεφτεί αν αυτός που είναι απέναντι του είναι φιλελές ή συριζαίος» και όπως λέει «το ξεκίνησε με το αυτοί ή εμείς».
Ειδικότερα, όπως γράφει ο Αντώνης Πανούτσος στο facebook:

«Εχουνε διαιρέσει τόσο την χώρα που το πρώτο πράγμα που κάνει κάποιος είναι να σκεφτεί αν αυτός που είναι απέναντι του είναι φιλελές ή συριζαίος.

Ριχνει με το αεροβόλο η Κορακάκη στους Ολυμπιακούς και οι φιλελέ εύχονται να είναι δικό τους κορίτσι και να τους την πει και οι συριζαίοι να είναι στην σωστή μεριά και να αφιερώσει το μετάλλιο της στον Τσίπρα και τον Μαδούρο.

Το επόμενο βήμα είναι να γίνουμε κάτι σαν την Αμερική πριν την human rights campaign. Να υπάρχουν παγκάκια και τουαλέτες για φιλελέδες ή συριζαίους και στα λεωφορεία οι μεν να κάθονται μπροστά και οι δε πίσω.

Ένας πόλεμος που έχει απώλειες με character assasinations των στελεχών του εχθρού.

Δεν θα το κλείσω με ευχολόγια «τι ωραία θα ήτανε να είμαστε αδελφωμένοι σε ένα ατέλειωτο ελληνικό Woodstock». Ο ΣΥΡΙΖΑ το ξεκίνησε με το «αυτοί ή εμείς». Οι φιλελέ κάποια στιγμή αντιδράσανε, όχι κομματικά αλλά σαν grass roots κίνημα. Μπορεί και για καλό. Τα χρόνια του απέραντου ΠΑΣΟΚ είχαν κρύψει τις διαφορές στην πολιτική, με αποτέλεσμα ό, τι και να ψηφίζει κάποιος να του βγαίνει πράσινο.

Τώρα τουλάχιστον έχουμε καθαρές θέσεις. Από την μία τον ΣΥΡΙΖΑ που εξοντώνοντας την μέση τάξη θέλει να δημιουργήσει μια συνομοταξία πολιτών που θα εξαρτώνται από το κράτος. Από την άλλη την φιλελέ άποψη που πιστεύει ότι ο πολίτης έχει μεγαλύτερο δικαίωμα στα χρήματα του από το κράτος.

Για την ώρα η ΝΔ μοιάζει να πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει ξανά ένα κόμμα όλων των Ελλήνων. Δεν νομίζω. Θα πρέπει να αποφασίσει ότι θα ηγηθεί της παράταξης που έχει προκύψει από την διαίρεση. Με την δυναμικότητα που είχε δείξει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν συσπείρωνε τους οπαδούς του με το «εμείς ή αυτοί». Στην σημερινή Ελλάδα το «όλα για όλους» το πάτησε η ιστορία».
Δημοσίευση: Αυγούστου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πανούτσος: «Έχουν διαιρέσει τόσο τη χώρα, που σκεφτόμαστε αν η Κορακάκη είναι φιλελέ ή συριζαία…»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator