Επείγουσα ανάγκη για δημοκρατική αναγέννηση

0Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης

Η Δημοκρατία (για να λειτουργήσει και να αποδώσει καρπούς) δεν χρειάζεται απατεώνες και μηχανισμούς ευρείας εξαπάτησης. Τουναντίον, χρειάζεται να απελευθερωθεί απ' όλ' αυτά.

Όταν έχεις παραδώσει το μέγιστο, και ισχυρίζεσαι πως είσαι σε θέση να αντιστέκεσαι για να σώσεις τα μικρότερα, κοροϊδεύεις και εξαπατάς ασύστολα.

Αυτό κάνεις (κοροϊδεύεις και εξαπατάς ασύστολα) όταν έχεις παραδώσει ΕΝ ΛΕΥΚΩ την ΑΥΤΟΔΙΆΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ και ισχυρίζεσαι πως είσαι σε θέση να διαπραγματεύεσαι και να αντιστέκεσαι για να σώσεις την κοινωνία:

- από την ανεργία
- από το γκρέμισμα των μισθών και των συντάξεων
- από το ξήλωμα των εργατικών δικαιωμάτων
- από την άγρια φορολόγηση των πολιτών
- από την κατάρρευση των υπηρεσιών Υγείας
- από την αιμορραγία της μετανάστευσης της νεολαίας
- από τον αργό θάνατο της κοινωνίας (βάλτωμα του δημογραφικού)
- από την αδυναμία ενδυνάμωσης της Άμυνας σου

και από πολλά άλλα παρόμοιας μεγάλης αξίας, αλλά μικρότερης της αξίας της Ελευθερίας/Αυτοδιάθεσης, καθώς χωρίς αυτή, είναι αδύνατο να έχεις οτιδήποτε άλλο !!!...

Αυτό ακριβώς κάνουν (κοροϊδεύουν και εξαπατούν ασύστολα) όλα τα κόμματα με το πολιτικό προσωπικό τους, που συντηρούν και στηρίζουν το καθεστώς πολιτικό σύστημα, είτε από τη θέση της κυβέρνησης είτε από τη θέση της αντιπολίτευσης.

Η Δημοκρατία (για να λειτουργήσει) δεν χρειάζεται απατεώνες και μηχανισμούς ευρείας εξαπάτησης.

Αυτοί, χρειάζονται ξήλωμα από τις ρίζες τους....

- Η αποκάλυψη της παράδοσης της Αυτοδιάθεσης της Χώρας, έγινε από δύο γεγονότα:

Με την υπογραφή των “Μνημονίων” και την ψήφιση, από τη “Βουλή των Ελλήνων” (χωρίς καν να διαβαστούν από τους “λαοπρόβλητους” Βουλευτές!!!) μίας σωρείας Νόμων ΠΟΥ ΥΠΑΓΌΡΕΥΣΑΝ ΕΞΩΧΏΡΙΕΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ (αυτές των “δανειστών”).

Μεταξύ των διατάξεων και η παραίτηση από κάθε διεθνή νομική προστασία της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας!!!

Με την ιταμή (από όλες τις πολιτικές δυνάμεις) περιφρόνηση του αποτελέσματος του Δημοψηφίσματος που με 62,5 % είπε ΟΧΙ και το πολιτικό σύστημα, σύσσωμο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το υλοποίησε σε ΝΑΙ, παραδίδοντας με την κίνηση αυτή, και την Λαϊκή Κυριαρχία που αποτελεί τον θεμέλιο λίθο στο άρθρο 1 του Συντάγματος μας.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Αυγούστου 16, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επείγουσα ανάγκη για δημοκρατική αναγέννηση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator