Τραπεζικό... πραξικόπημα;

0Ένας ιστορικός τραπεζίτης φεύγει μετά από 25 χρόνια από τη μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας. Την ίδια στιγμή εδώ κι εβδομάδες υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες ότι κάποιοι απεργάζονται το αφελληνισμό του τραπεζικού συστήματος. Κάποιοι με τη βοήθεια της τρόικας θέλουν να ελέγξουν το ΤΧΣ, επομένως και τις τράπεζες ενώ άλλοι ήδη είχαν ανοίξει πόλεμο με την Πειραιώς. Ο Πόλσον π.χ. το γνωστό γεράκι των αγορών ήταν γνωστό ότι ήθελε να αναλάβει τη διοίκηση της τράπεζας.

Υπενθυμίζεται ότι το Δημόσιο είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος των τραπεζών, επομένως έχει έννομο συμφέρον. Την ίδια στιγμή λοιπόν που τα τρωκτικά τρώνε το τραπεζικό σύστημα η κυβέρνηση σιωπά. Καμιά αντίδραση για την παραίτηση Σάλλα και τις διοικητικές αλλαγές που θα έρθουν σε όλες τις τράπεζες και το ΤΧΣ. Καμιά αναφορά στο που πάει αυτή η κατάσταση κι αν κινδυνεύει όντως το τραπεζικό σύστημα.

Ανοησία; Ασχετοσύνη ή μήπως ένοχη σιωπή; Κάποιοι ήδη μιλούν για... τραπεζικό πραξικόπημα αλλά η κυβέρνηση... Αλέξη Ερντογάν δεν μιλά και δεν κάνει απολύτως τίποτε. Κάτι περίεργο συμβαίνει.
Δημοσίευση: Αυγούστου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τραπεζικό... πραξικόπημα;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator