Aπό την Ελπίδα στην Λεπίδα 300.000 συνταξιούχοι - Για κάποιους θα χαθεί το 49% της επικουρικής

0



Πολύ σωστός ο χαρακτηρισμός “από την Ελπίδα στην Λεπίδα” της Μαρίας Δεναξά γι΄αυτό που περιμένει 300.000 συνταξιούχους οι οποίοι θα δουν σοκαρισμένοι τις συντάξεις τους να πετσοκόβονται. Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες οτυ “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” ο Κατρούγκαλος πούλησε ήδη και τα Εργασιακά αφού αποδέχθηκε όλες τις απαιτήσεις των δανειστών.

Περίπου 290.000 συνταξιούχοι λοιπόν θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα ισχυρό σοκ όταν θα αντικρίσουν τις μειώσεις στη συντάξεις τους.

Το πρώτο κύμα των περικοπών πέρασε, ωστόσο το μεγάλο πλήγμα έρχεται τον Σεπτέμβριο, αφού για κάποιους θα χαθεί το 49% της επικουρικής.

Το ψαλίδι στις επικουρικές θα είναι αναδρομικό από 1 Ιουνίου κάτι που σημαίνει ότι θα επηρεάσουν το ποσό που θα καταβάλεται στο λογαριασμό τους και θα βλέπουν οι ίδιοι στο ΑΤΜ για τρεις μήνες.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως για Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο η σύνταξη θα είναι ακόμη μικρότερη.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Αυγούστου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Aπό την Ελπίδα στην Λεπίδα 300.000 συνταξιούχοι - Για κάποιους θα χαθεί το 49% της επικουρικής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator