Διεθνής κινητοποίηση μέσω ίντερνετ για τον 6χρονο από το Άργος – Κοινοποιήστε την ιστοσελίδα gofundme.com

0H προσπάθεια της οικογένειας του Νίκου Τσίμπου άπό το Άργος να συγκεντρώσει χρήματα για τη θεραπεία του 6χρονου Κώστα έχει πάρει μέσω του ίντερνετ παγκόσμια διάσταση…

Άνθρωποι από κάθε ήπειρο, κυρίως ομογενείς από την Αμερική, προσφέρουν μικρά αλλά και μεγαλύτερα ποσά (κάποιοι έδωσαν 1.000 δολάρια) για την αποκατάσταση της υγείας του μικρού Κώστα, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία και για τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο παίδων στο Σιατλ απαιτούνται προκαταβολικά 455.000 δολάρια. Μέχρι στιγμής, το 93% των ασθενών που τους έχει γίνει ανάλογη θεραπεία έχουν αποθεραπευτεί πλήρως.

Στις 24 Αυγούστου, η ομογενής διατροφολόγος Ελένη Γάτσιου δημιούργησε έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα www.gofundme.com, στον οποίο μπορούμε, είτε με το όνομά μας, είτε ανώνυμα, να προσφέρουμε χρήματα για τη θεραπεία του μικρού Κώστα.

Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 30 Αυγούστου, 130 άτομα είχαν προσφέρει το ποσό των 12.200 δολαρίων. Βέβαια, ο δρόμος για τη συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται είναι μακρύς…

Κάνοντας επίσκεψη στην ιστοσελίδα μπορείτε να προσφέρετε κάποιο ποσό αλλά και να κοινοποιήσετε τη σελίδα ώστε να γίνει γνωστό το θέμα σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας που θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Κάντε κλικ εδώ: www.gofundme.com/kosta
Δημοσίευση: Αυγούστου 31, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διεθνής κινητοποίηση μέσω ίντερνετ για τον 6χρονο από το Άργος – Κοινοποιήστε την ιστοσελίδα gofundme.com"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator