54 (με σήμα το μυστρί)...

0Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Γιατί δηλαδή ο άλλος βάζει τίτλο "300" κι αμέσως όλοι καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες;
Εμείς δεν θά 'πρεπε να βάζουμε σκέτο "54" χωρίς επεξηγήσεις και όλοι να καταλαβαίνουν ότι εννοούμε την "πρώτη φορά τα ξαναεγκαινιάζουμε όλα" κυβέρνηση;

Γιατί 54; Ε, τόσοι χρειάζονται για ένα καλό εγκαίνιο.
Δηλαδή πως; Θα πάει κοτζάμ αριστερός πρωθυπουργός (λέμε και καμιά μ@λακία) να εγκαινιάσει κοτζάμ διάδρομο προσγείωσης, και δεν θάχει μαζί του 54 ανθρώπους έτσι να του βρίσκονται;
Πες ότι οι άνθρωποι της Πάρου είναι κακοπροαίρετοι και θέλουν να τον κάνουν ρεζίλι.
Πες ότι θά 'χει καύσωνα και όλοι θά 'χουν πάει για μπάνιο.
Να μην έχει καμιά εκατοπενηνταριά (μαζί με οικογένειες, παιδιά, γυναίκες, γκόμενες) να του βαράνε παλαμάκια;

Πάντως αυτή η πατέντα να εγκαινιάζουν ό,τι βρουν μπροστά τους, άσχετα πότε φτιάχτηκε ή ποιός το έφτιαξε, είναι πολύ πιασάρικη.
Σου λέει,
"Αύγουστος έρχεται, πώς να κάνουμε ότι τάχα δουλεύουμε ενώ κοπροσκυλιάζουμε από 'δω κι από 'κει, ας εγκαινιάσουμε πεντ-έξη ό,τι νά 'ναι, να φάμε τον μήνα στη γύρα. Άλλος πληρώνει. Και σιγά μη θυμηθεί κανείς πότε φτιάχτηκαν κι αν έχουν ξαναεγκαινιαστεί.
Εδώ ξέχασαν ολόκληρο δημοψήφισμα και τί ψήφισαν, θα θυμηθούν τώρα;..."

Την άλλη βδομάδα το πρόγραμμα έχει εγκαίνια της γέφυρας στο Ρίο (Ρίο-Αντίριο, μη μπερδευόμαστε με τους ολυμπιακούς αγώνες, αν και αυτό θα ήταν μιά καλή ιδέα. Για φαντάσου:εγκαίνια των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο! Πσσσσ! Μεγαλεία πράματα)

Την παρ' άλλη βδομάδα ο θίασος έχει παράσταση και εγκαίνια ενός καφενείου στα Άγραφα(να πάμε να δούμε και την πατρίδα), τον δεκαπενταύγουστο θα επανέλθουν στην Πάρο να ολοκληρώσουν τα μπάνια, να εγκαινιάσουν και την Εκατονταπυλιανή (σιγά μην την εγκαινίασε ο Μέγας Κωνσταντίνος, ή αργότερα ο Ιουστινιανός που την ανακαίνισε. Γατάκια! Από PR μηδέν κοτζαμάν αυτοκράτορες. Έπρεπε να έρθει η αριστερά για να δούνε πώς γίνονται αυτά), μετά θα εγκαινιάσουν το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και αρχές πιά Σεπτέμβρη, και την Ακρόπολη.

Ωστόσο θά 'χει περάσει ο καιρός, θ' αρχίσουν τα όργανα με την νέα "αξιολόγηση" , θά 'ρθουν οι εκπρόσωποι και τα λυκόρνια των τοκογλύφων, θα βρούμε μαλλί να ξάνουμε μέχρι τα Χριστούγεννα.

Πάει πέρασε κι αυτή η χρονιά, και εις άλλα με υγεία!
Πώς σας φαίνεται το σχέδιο; Καλό δεν είναι;

Αρκεί να μη ξυπνήσουμε απ' τον λήθαργο και όλα (γι αυτούς), θα πάνε καλά!..

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Αυγούστου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "54 (με σήμα το μυστρί)..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator