Λουτράκι: 30 ολόκληρα χρόνια από την καταστροφική φωτιά των Γερανείων - ΦΩΤΟ

030 ολόκληρα χρόνια και μία μέρα συμπληρώνονται σήμερα από την καταστροφική πυρκαγιά στον ορεινό όγκο των Γερανείων στις 2-8-1986...

Η πυρκαγιά αποτέφρωσε όλη την δασική έκταση που υπήρχε στην μπροστινή όψη του βουνού, αυτή που βρισκόταν ακριβώς πάνω από την πόλη του Λουτρακίου. Η φύση, βέβαια, ξέρει πολύ καλά να κάνει την δουλειά της, και σχεδόν 30 χρόνια μετά έχει αποκαταστήσει το πράσινο.

Πολύ σημαντικό ρόλο πλέον στην πρόληψη των πυρκαγιών και στην εποπτεία του δασικού τμήματος των Γερανείων, έχει παίξει και η δραστηριοποίηση των εθελοντικών ομάδων και των συλλόγων που δρουν στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου.

Οπως ειναι ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙ και ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ που αμφότεροι έχουν συμβάλει κατά πολύ στην προστασία του φυσικού μας πλούτου, για να μην έχουμε επανάληψη τέτοιων φαινομένων στο μέλλονΔημοσίευση: Αυγούστου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λουτράκι: 30 ολόκληρα χρόνια από την καταστροφική φωτιά των Γερανείων - ΦΩΤΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator