Ο δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης έγινε ο 30ος δήμος στην Ελλάδα που κήρυξε την περιοχή του «ελεύθερη ζώνη» από TTIP, CETA, TISA.

0




Μετά από την πρόταση της Συμπολιτείας Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης αποφάσισε ομόφωνα στις 28/7/2016 ότι:

1. Ανακηρύσσει τον Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης «Ελεύθερη Ζώνη από τις συμφωνίες TTIP-CETA-TISA» λόγω των αρνητικών επιπτώσεων στην κοινωνική ευημερία των πολιτών μικρών και μεσαίων οικονομικών εισοδημάτων και σε πολλούς τομείς που αφορούν στην υγεία των πολιτών, στο φυσικό περιβάλλον, στην οικονομική ανάπτυξη και προαγωγή του τόπου, στα θεμελιωμένα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα, στη διαφύλαξη των θέσεων εργασίας και στη δημιουργία νέων.

2. Δηλώνει την συμμετοχή στα εθνικά και στα διεθνή δίκτυα τοπικών αυτοδιοικήσεων.

3. Αναλαμβάνει δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Για τη Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης

Ανδρέας Απ. Ζάρρος
Δημοσίευση: Αυγούστου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης έγινε ο 30ος δήμος στην Ελλάδα που κήρυξε την περιοχή του «ελεύθερη ζώνη» από TTIP, CETA, TISA."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator