ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 3 εκατομμύρια Ελληνες πήραν 108 δις ευρώ δάνεια και εξαφανίστηκαν!

0Με το moto “του Φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ” 3 εκατομμύρια συμπολίτες μας πήραν 108 δις ευρώ δάνεια από τις Τράπεζες και εξαφανίστηκαν!

Μάλιστα επειδή η ευρύτερη και ευρύχωρη ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ ενίσχυσε το λαικό κίνημα “δεν πληρώνω” αυτά τα δάνεια δεν πρόκειται να πληρωθούν ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια που θάπρεπε να σοκάρει. 8,5 δις ευρώ είναι οι οφειλές πελατών που έχουν να πατήσουν στις τράπεζες από τις οποίες δανείστηκαν πάνω από 2 χρόνια!

Το 70% των μη εξυπηρετούμενων στεγαστικών δανείων δεν έχει ακόμη καταγγελθεί παρότι παρουσιάζει καθυστέρηση τουλάχιστο 6 μηνών. 20 δις ευρώ χρωστάνε στις τράπεζες οι μερακλήδες που μπορούν να πληρώσουν αλλά δεν το κάνουν από στάση ζωής!

Μιλάμε για την απόλυτη πυρηνική βόμβα που θα σκάσει τους επόμενους μήνες και θα ισοπεδώσει την Κολομβία των Βαλκανίων. Για να πληρωθούν αυτά τα δάνεια θα πρέπει να κουρευτούν κατά 80% οι καταθέσεις των Ελλήνων στις τράπεζες. Γι΄αυτό και χαλαρώνουν τα capital controls ώστε τα κορόιδα να τσιμπήσουν και να επιστρέψουν τα λεφτά στις τράπεζες!

Στο μεταξύ καθημερινά χιλιάδες επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα βάζουν λουκέτο η εγκαταλείπουν τη χώρα για κράτη όπως η Κύπρος, η Αγγλία, η Βουλγαρία, η Ιρλανδία. Η “ελληνική οικονομία” σε λίγους μήνες από τώρα θα είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο του κόσμου…

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Αυγούστου 01, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 3 εκατομμύρια Ελληνες πήραν 108 δις ευρώ δάνεια και εξαφανίστηκαν!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator